Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Duel nebun pe Olimpico! Juventus s-a impus în fața Romei după un meci cu 7 goluri

Bianca Dumitru

Actualizat 09/01/2022 la 21:50 GMT+2

AS Roma și Juventus s-au înfruntat în această seară pe Stadio Olimpico, într-un meci din a 21-a etapă a Serie A. Partida s-a încheiat cu scorul de 3-4.

McKennie e Mkhitaryan in Roma-Juventus

Credit imagine: Getty Images

AS Roma a fost învinsă în această seară de Juventus, cu scorul de 3-4, într-o partidă din a 21-a etapă a Serie A. Gazdele au fost la conducere în două rânduri, însă au ratat în final victoria.
Echipa lui Jose Mourinho a deschis scorul, în minutul 11, prin Abraham. Dybala a restabilit egalitatea după doar 7 minute, stabilind totodată și scorul pauzei. În startul reprizei secunde, Mkhitaryan a dus-o pe Roma încă o dată la conducere, iar în minutul 53 Pellegrini a dublat avantajul gazdelor.
Roma a fost sigură de victorie până în minutul 70. Juventus a reușit apoi, în doar 7 minute, să întoarcă rezultatul, grație golurilor marcate de Locatelli, Kulusevski și De Sciglio. Echipa lui Allegri a încheiat meciul în inferioritate numerică, după eliminarea lui De Ligt din minutul 81, iar două minute mai târziu romanii au avut ocazia de a obține cel puțin un rezultat de egalitate. Pellegrini a ratat, însă, o lovitură de la 11 metri, iar "Bătrâna Doamnă" și-a adjudecat victoria.
Citește și:
În urma acestui rezultat, Juventus a ajuns la 7 meciuri fără înfrângere în Serie A și se află pe locul 5 al clasamentului din Serie A, cu 38 de puncte. De cealaltă parte, AS Roma este pe a opta poziție, cu 32 de puncte, nemaireușind să câștige în campionat de 3 etape.
În următoarea etapă din Serie A, Juventus va primi vizita celor de la Udinese, pe 15 ianuarie, de la ora 21:45, iar AS Roma va juca acasă în compania celor de la Cagliari, pe 16 ianuarie, de la ora 19:00.
Premier League Today
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo