Dusan Vlahovic face un sezon extraordinar pentru Fiorentina, justificând astfel interesul major al marilor cluburi europene pentru semnătura sa. Sârbul a fost din nou la înălțime în duelul pe care Fiorentina l-a câștigat pe Artemio Franchi contra ultimei clasate, Salernitana, scor 4-0.
Atacantul de 21 de ani a marcat o dublă (min.51 și min.84), ajungând astfel la cota 15 în acest sezon. Vlahovic a devenit astfel cel mai tânăr jucător din ultimii 62 de ani care atinge această bornă în primele 17 etape ale unui sezon.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM O ZI
Prin golurile marcate astăzi, sârbul a ajuns la 32 de goluri în Serie A în 2021, devenind primul jucător în istoria Fiorentinei care marchează peste 30 de goluri într-un singur an calendaristic. De altfel, în ultimii 60 de ani numai Cristiano Ronaldo (33 în 2020) și Luca Toni (31 în 2005) se mai pot lăuda cu o asemenea performanță în fotbalul italian.
Citește și:

Dusan Vlahovic, printre cei mai doriți atacanți ai momentului

Forma fantastică a lui Vlahovic l-a transformat pe sârb într-unul dintre cei mai vânați atacanți din lume în acest moment. Acesta mai are contract cu Fiorentina doar până în 2023 și a anunțat deja că nu-și va prelungi înțelegerea. Șefii toscanilor își freacă palmele de bucurie la fiecare evoluție bună a atacantului, fapt care îi crește prețul de la o zi la alta.
Arsenal, Tottenham sau Juventus sunt cluburile care și-au manifestat interesul pentru jucător, dar presa engleză a scris că ar fi și pe lista lui Rangnick la Manchester United. Prețul de 70 de milioane de € cerut de italieni a îngreunat tratativele până în acest moment, dar Fiorentina a anunțat că ușa e deschisă pentru oricine.
Aproape sigur, Vlahovic va juca chiar din ianuarie la un alt club, iar licitația pentru semnătura sa va fi una de urmărit în următoarele săptămâni.
https://i.eurosport.com/2021/12/10/3269121.jpg
Serie A
Fotbalistul debutat de Rădoi la națională, pe lista a două cluburi din Serie A! Unde ar putea ajunge
12/01/2022 LA 14:41
Premier League
Arsenal nu renunță la Vlahovic! Suma uriașă pe care sunt dispuși să o investească în transfer
11/01/2022 LA 07:30