Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dusan Vlahovic face senzație în Serie A! Sârbul a egalat un record vechi de 62 de ani în Italia

Nicu Savin

Publicat 11/12/2021 la 20:39 GMT+2

Dusan Vlahovic continuă să facă furori în tricoul Fiorentinei. Sârbul a reușit o dublă în victoria toscanilor, scor 4-0, în fața Salarnitanei, egalând astfel un record vechi de 60 de ani în Serie A.

Dusan Vlahovic esulta sotto la gradinata del Franchi, Fiorentina-Salernitana, LaPresse

Credit imagine: LaPresse

Dusan Vlahovic face un sezon extraordinar pentru Fiorentina, justificând astfel interesul major al marilor cluburi europene pentru semnătura sa. Sârbul a fost din nou la înălțime în duelul pe care Fiorentina l-a câștigat pe Artemio Franchi contra ultimei clasate, Salernitana, scor 4-0.
Atacantul de 21 de ani a marcat o dublă (min.51 și min.84), ajungând astfel la cota 15 în acest sezon. Vlahovic a devenit astfel cel mai tânăr jucător din ultimii 62 de ani care atinge această bornă în primele 17 etape ale unui sezon.
Prin golurile marcate astăzi, sârbul a ajuns la 32 de goluri în Serie A în 2021, devenind primul jucător în istoria Fiorentinei care marchează peste 30 de goluri într-un singur an calendaristic. De altfel, în ultimii 60 de ani numai Cristiano Ronaldo (33 în 2020) și Luca Toni (31 în 2005) se mai pot lăuda cu o asemenea performanță în fotbalul italian.
Citește și:

Dusan Vlahovic, printre cei mai doriți atacanți ai momentului

Forma fantastică a lui Vlahovic l-a transformat pe sârb într-unul dintre cei mai vânați atacanți din lume în acest moment. Acesta mai are contract cu Fiorentina doar până în 2023 și a anunțat deja că nu-și va prelungi înțelegerea. Șefii toscanilor își freacă palmele de bucurie la fiecare evoluție bună a atacantului, fapt care îi crește prețul de la o zi la alta.
Arsenal, Tottenham sau Juventus sunt cluburile care și-au manifestat interesul pentru jucător, dar presa engleză a scris că ar fi și pe lista lui Rangnick la Manchester United. Prețul de 70 de milioane de € cerut de italieni a îngreunat tratativele până în acest moment, dar Fiorentina a anunțat că ușa e deschisă pentru oricine.
Aproape sigur, Vlahovic va juca chiar din ianuarie la un alt club, iar licitația pentru semnătura sa va fi una de urmărit în următoarele săptămâni.
Program etapa 16 Premier League - Eurosport 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo