Paulo Dybala a fost printre cei mai importanți jucători de la Juventus în ultimii 7 ani, dar argentinianul pare tentat să schimbe tabăra la finalul acestui sezon. Șefii torinezilor încearcă să-l convingă să-și pună semnătura pe un nou contract, dar deocamdată nu s-a ajuns la un consens, iar presa italiană scrie că starul ar putea ajunge la Inter.
Conform Gazzetta dello Sport, agentul lui Dybala a avut recent o întâlnire cu reprezentanții campioanei Italiei. Aceștia i-au propus argentinianului un contract pe 5 sezoane, cu un salariu stagional de 7,5 milioane de €.
Inter îl dorește insistent pe Dybala pentru că acesta e văzut înlocuitorul perfect pentru Lautaro Martinez, care ar putea fi cedat la vară în Premier League. "Nerazzurrii" ar da astfel o dublă lovitură: pe de o parte și-ar asigura serviciile unui super-jucător și ar face și profit financiar dacă l-ar vinde pe Martinez, iar pe de altă parte ar slăbi considerabil marea rivală Juventus.
Serie A
Dybala a plâns ca un copil la ultimul meci al său la Torino! Juve, aproape de 3 lovituri în mercato
17/05/2022 LA 08:50
Citește și:

Dybala, tot mai aproape de a semna cu Inter

Plecarea lui Dybala la Inter a fost anunțată recent de impresarul Furio Valcareggi, cel care a spus cu mult timp înainte că Vlahovic va merge la Juventus.
"Dybala va merge la Inter, o să vedeți. A întrerupt orice contact cu conducerea lui Juventus. Totul este pregătit pentru mutarea lui pe Meazza. Va fi o mare achiziție a lui Inter, totul e perfectat", a spus Valcareggi pentru sempreinter.com.
Dybala a ajuns la Juventus în 2015, torinezii plătind pentru el 41 de milioane de € către Palermo. În cele 6 sezoane complete petrecute până acum în tricoul "Bătrânei Doamne", Dybala a cucerit 5 titluri în Serie A, 4 Cupe ale Italiei și 3 Supercupe, jucând și o finală de Champions League cu grupare piemonteză.
Premier League
Răsturnare de situație în cazul lui Dybala! Agentul atacantului, la negocieri în Premier League
14/05/2022 LA 14:26
Serie A
Paulo Dybala s-a decis unde va juca în următoarele sezoane! Anunțul jurnaliștilor italieni
04/05/2022 LA 06:23