Federația Italiană de Fotbal a luat mai multe decizii care se vor aplica începând cu sezonul 2022/2023. Cea mai inedită dintre acestea fiind cea de a interzice echipamentele verzi, atât pentru jucătorii de câmp, cât și pentru portari. Se consideră că acestea au o culoare asemănătoare cu gazonul, iar pentru spectatorii care se uită la TV poate fi problematic.
O altă decizie este obligativitatea de a avea o culoare primară pe echipament atunci când se folosesc, în total, mai mult de trei culori.
Campionul european Giorgio Chiellini, liber de contract
Serie A
Drăgușin a rămas fără antrenor la Sampdoria! Roberto D'Aversa a fost demis
17/01/2022 LA 12:35
Giorgio Chiellini va împlini peste o lună 37 de ani, dar fundașul a demonstrat la Campionatul European recent încheiat că este în continuare printre cei mai buni fundași centrali din lume.
Jucătorul este acum în vacanță, dar situația sa contractuală este surprinzătoare. Înțelegerea sa cu Juventus a expirat pe data de 30 iunie, iar clubul torinez nu i-a făcut deocamdată nicio ofertă.
Agentul lui Chiellini a confirmat acest lucru în cadru unui interviu acordat pentru Radio Radio, menționând că momentan nu există nicio ofertă pentru fundaș, nici de la Juventus, nici de la vreo altă echipă.
"Este nevoie de două părți implicate pentru a semna un contract. Giorgio a mers la Euro și s-a concentrat exclusiv pe asta. Nu există nicio problemă cu Juventus, am convenit că ne vom întâlni mai târziu pentru a discuta, dar nu ne-am așezat încă la masă pentru a vorbi despre o reînnoire.
Nu există nicio ofertă, de la niciu club. Așteptăm ca Juventus să ne spună când putem discuta.", a declarat Davide Lippi.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
17/01/2022 LA 09:36
Serie A
Andriy Shevchenko, demis de la Genoa după două luni în care a obținut o singură victorie
15/01/2022 LA 13:54