Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Echipamentele verzi au fost interzise în Serie A! Federația Italiană a publicat noul regulament

Razvan Circeag

Publicat 15/07/2021 la 20:49 GMT+3

Echipamentele verzi au fost interzise în Serie A, motivul principal fiind culoarea asemănătoare pe care o au cu gazonul.

Jeremie Boga (Sassuolo)

Credit imagine: Getty Images

Federația Italiană de Fotbal a luat mai multe decizii care se vor aplica începând cu sezonul 2022/2023. Cea mai inedită dintre acestea fiind cea de a interzice echipamentele verzi, atât pentru jucătorii de câmp, cât și pentru portari. Se consideră că acestea au o culoare asemănătoare cu gazonul, iar pentru spectatorii care se uită la TV poate fi problematic.
O altă decizie este obligativitatea de a avea o culoare primară pe echipament atunci când se folosesc, în total, mai mult de trei culori.
Campionul european Giorgio Chiellini, liber de contract
Giorgio Chiellini va împlini peste o lună 37 de ani, dar fundașul a demonstrat la Campionatul European recent încheiat că este în continuare printre cei mai buni fundași centrali din lume.
Jucătorul este acum în vacanță, dar situația sa contractuală este surprinzătoare. Înțelegerea sa cu Juventus a expirat pe data de 30 iunie, iar clubul torinez nu i-a făcut deocamdată nicio ofertă.
Agentul lui Chiellini a confirmat acest lucru în cadru unui interviu acordat pentru Radio Radio, menționând că momentan nu există nicio ofertă pentru fundaș, nici de la Juventus, nici de la vreo altă echipă.
"Este nevoie de două părți implicate pentru a semna un contract. Giorgio a mers la Euro și s-a concentrat exclusiv pe asta. Nu există nicio problemă cu Juventus, am convenit că ne vom întâlni mai târziu pentru a discuta, dar nu ne-am așezat încă la masă pentru a vorbi despre o reînnoire.
Nu există nicio ofertă, de la niciu club. Așteptăm ca Juventus să ne spună când putem discuta.", a declarat Davide Lippi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo