Pe 4 mai, AS Roma anunța că din această seară, Jose Mourinho va deveni antrenorul echipei. Sosirea portughezului a fost ca un magnet pentru fanii Romei, care au luat cu asalt Stadio Olimpico în meciurile din Serie A.
În ciuda restricțiilor care încă există în peninsulă, AS Roma a vândut în proporție de 90,9% biletele din Serie A, adică 117,800 bilete, cu o medie de 29,450 de spectatori pe meci, potrivit Gazzetta dello Sport.
Acest lucru este apreciat și de către Jose Mourinho, care vorbește foarte mult despre "romanism" și despre felul în care suporterii susțin echipa. Pentru portughez, suporterii au fost de fiecare dată un factor important la echipele pe care le-a antrenat.
Serie A
Mourinho vrea un jucător de la Barcelona! Pentru cine a luat deja legătura cu șefii de pe Camp Nou
22/11/2022 LA 08:17

AS Roma, pe loc de Champions League după 7 etape

AS Roma are un început bun de sezon în Serie A, echipa antrenată de Jose Mourinho fiind pe locul 4 după 7 etape. Aceasta a înregistrat 5 victorii și 2 înfrângeri, fiind pe primul loc și în grupa de Conference League, cu maximum de puncte și un golaveraj de 8-1.
AS Roma s-a impus și în weekend, în ultima partidă dinaintea pauzei cauzate de meciurile din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Pe Stadio Olimpico, echipa lui Jose Mourinho s-a impus cu scorul de 2-0 în fața nou-promovatei Empoli, grație golurilor marcate de Pellegrini și Mkhitaryan.
După pauza internațională, AS Roma va avea parte de o deplasare dificilă, pe terenul "Bătrânei Doamne", Juventus.
Serie A
Milan nu-i prelungește contractul, dar Tătărușanu și-a găsit deja echipă în Serie A
19/11/2022 LA 06:29
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27