Pe 4 mai, AS Roma anunța că din această seară, Jose Mourinho va deveni antrenorul echipei. Sosirea portughezului a fost ca un magnet pentru fanii Romei, care au luat cu asalt Stadio Olimpico în meciurile din Serie A.
În ciuda restricțiilor care încă există în peninsulă, AS Roma a vândut în proporție de 90,9% biletele din Serie A, adică 117,800 bilete, cu o medie de 29,450 de spectatori pe meci, potrivit Gazzetta dello Sport.
Acest lucru este apreciat și de către Jose Mourinho, care vorbește foarte mult despre "romanism" și despre felul în care suporterii susțin echipa. Pentru portughez, suporterii au fost de fiecare dată un factor important la echipele pe care le-a antrenat.
Scottish Premier League
Ianis Hagi, tot mai aproape de a deveni cel mai scump jucător vândut vreodată de Rangers
ACUM 9 ORE

AS Roma, pe loc de Champions League după 7 etape

AS Roma are un început bun de sezon în Serie A, echipa antrenată de Jose Mourinho fiind pe locul 4 după 7 etape. Aceasta a înregistrat 5 victorii și 2 înfrângeri, fiind pe primul loc și în grupa de Conference League, cu maximum de puncte și un golaveraj de 8-1.
AS Roma s-a impus și în weekend, în ultima partidă dinaintea pauzei cauzate de meciurile din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Pe Stadio Olimpico, echipa lui Jose Mourinho s-a impus cu scorul de 2-0 în fața nou-promovatei Empoli, grație golurilor marcate de Pellegrini și Mkhitaryan.
După pauza internațională, AS Roma va avea parte de o deplasare dificilă, pe terenul "Bătrânei Doamne", Juventus.
Serie A
Juventus i-a produs a treia înfrângere lui Mourinho în Serie A! 4 succese pentru bianconeri
ACUM O ZI
Bundesliga
Un super club din Europa, pe urmele lui Ianis Hagi după golul marcat în poarta Germaniei
11/10/2021 LA 11:57