Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fiorentina a vrut să-l facă pe Vlahovic cel mai bine plătit jucător din istoria clubului. El a refuzat oferta faraonică

Andrei Nicolae

Actualizat 05/10/2021 la 13:47 GMT+3

În vârstă de 21 de ani, atacantul sârb a respins propunerea clubului, iar speculațiile în privința unui transfer la un mare club din Europa prinde tot mai mult contur.

Luglio 2021, ritireo estivo Fiorentina a Moena: Dusan Vlahovic (Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Într-o declarație publicată făcută azi, președintele Fiorentinei, Rocco Commisso, a vorbit despre încercările sale nereușite de a reînnoi contractul tânărului atacant Dusan Vlahovic (21 ani), care a marcat 21 de goluri în Serie A în sezonul trecut.
Din relatările mass-mediei din Italia, Fiorentina i-a propus lui Dusan Vlaohic un contract în valoare de 18 milioane de euro până în 2025 și introducerea unei clauze de reziliere în valoare de 70-80 de milioane de euro. Clubul i-a propus practic un salariu mai mare de 5 ori față de cât ar câștiga azi, adică în jur de 800.000 de euro.

Fiorentina a vrut să-l facă pe Vlahovic cel mai bine plătit jucător din istoria clubului

"Fiorentina i-a făcut o ofertă foarte importantă jucătorului, o propunere de contract care l-ar fi făcut cel mai bine plătit jucător din istoria clubului. Oferta noastră a fost, de asemenea, îmbunătățită de mai multe ori de-a lungul timpului pentru a satisface cerințele lui Dusan și a anturajului său, dar în ciuda eforturilor noastre, propunerea de reînnoire nu a fost acceptată.
În aceste săptămâni în care am fost aici la Florența, am încercat personal să găsesc o soluție care să-i poată bucura pe băiat și pe Club, dar, spre marele meu regret, fiecare încercare și efortul nostru nu a fost răsplătit", a declarat oficialul clubului Viola.
Dusan Vlahovic (Fiorentina) contro il Sassuolo
Atacantul sârb este sub contract cu Fiorentina până în iunie 2023. "Tot ceea ce rămâne pentru mine și Fiorentina este să ia act de voința jucătorului și a anturajului său și, prin urmare, să identifice soluții fezabile și adecvate pe termen scurt pentru a continua acest nou și incitant sezon în cel mai bun mod posibil. În orice caz, Dusan Vlahovic are un contract care îl leagă de Fiorentina pentru următoarele 21 de luni și suntem siguri că jucătorul, așa cum a arătat întotdeauna, își va aduce contribuția pentru a ajuta echipa să își atingă obiectivele, demonstrând profesionalism de când a ajuns la Florența", a mai susținut Rocco Commisso.
Manchester City și Tottenham sunt două din cluburile care și-au manifestat interesul pentru a-l transfera pe Dusa Vlahovic, iar un transfer este posibil la vară, astfel încât Fiorentina să obțină totuși o sumă de bani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo