Franck Ribery nu și-a spus ultimul cuvânt în fotbal și a aterizat azi la Salerno, unde urmează să semneze cu echipa din localitate.
Salernitana a promovat în Serie A, dar este cotată cu ultima șansă la casele de pariuri pentru menținerea la acest nivel, la finalul sezonului. Astfel, pentru a-și maximiza șansele, a decis să-l aducă la echipă pe experimentatul jucător francez, care a activat, printre altele, 12 ani la Bayern Munchen.
Serie A
Moment istoric la AC Milan! După Cesare și Paolo, Daniel Maldini a debutat ca titular și a marcat
ACUM 39 MINUTE
Franck Ribery a sosit la Salerno și s-a îndreptat direct la sediul clubului pentru a finaliza transferul. El ajunge la echipă din postura de jucător liber, după ce și-a încheiat contractul cu Fiorentina, echipă la care a activat în ultimii 2 ani.
Fotbalistul francez va semna pe un sezon, cu drept de prelungire pe încă unul dacă Salernitana se menține în Serie A. Așadar, Ribery își propune să joace fotbal cel puțin până la vârsta de 40 de ani.
Starul nou-promovatei urmează să fie prezentat oficial în această după-amiază, după ce parcurge toate formalitățile înainte de semnarea contractului.
Serie A
Propunerea revoluționară a antrenorului de la Milan care ar putea schimba radical fotbalul
ACUM 8 ORE
Serie A
Juventus și Milan au remizat în derby-ul etapei din Seria A! Torinezii, fără victorie după 4 etape
19/09/2021 LA 20:51