Giorgio Chiellini a fost căpitanul Squadrei Azzura în campania fabuloasă de la EURO 2020, care a adus al doilea titlu european din istorie. Însă fundașul central a rămas liber de contract de pe data de 30 iunie.

Chiellini va continua la Juventus

Chiar și așa, Chiellini a oferit o declarație care a înlăturat orice dubiu cu privire la viitorul său. Semnarea unui nou contract cu Juventus Torino este iminentă.
Serie A
Se pregătește o nouă trădare istorică în Serie A! Un fost star al Milanului negociază cu Inter
02/12/2022 LA 14:00
"Luni voi fi la Torino. Vreau să ridic mai multe trofee pentru că asta mă face să-mi doresc mai mult. Purtarea tricoului lui Juventus fără simbolul de campion reprezintă o motivație în plus pentru mine. Massimiliano Allegri mă așteaptă", a declarat Giorgio Chiellini, conform Marca.
Allegri a declarat de asemenea că fundașul central va rămâne la Torino: "Am discutat cu el, joacă de 20 de ani aici. Ar fi ridicol să-şi întrerupă vacanţa pentru a semna contractul. Prelungirea nu va fi o problemă"
Giorgio Chiellini joacă la Juventus din 2005, când a fost transferat de la Fiorentina pentru aproximativ 8 milioane de €. În cei 16 ani petrecuți la Torino, Chiellini a cucerit o mulțime de trofee interne și a jucat 2 finale de Champions League în tricoul "Bătrânei Doamne". Cariera sa de excepție a fost încununată cu titlul european cucerit cu naționala Italiei, la EURO2020, în calitate de căpitan al echipei.

Ce a declarat Allegri despre Cristiano Ronaldo

În cadrul primei conferințe de după revenirea la Juventus, Allegri a vorbit și despre Cristiano Ronaldo. Iar după cum vorbește despre atacantul portughez, se pare că acesta va continua și din sezonul viitor la Torino, în ciuda a multor zvonuri care îl dau ca și plecat de la Juventus.
"Am vorbit cu Cristiano Ronaldo, la fel ca și cu ceilalți fotbaliști. I-am spus că sezonul viitor este unul important și că mă bucur să-l văd din nou. Va avea mai multă responsabilitate decât acum trei ani de zile, când s-a alăturat unui lot mult mai experimentat. Nu aștept doar multe goluri de la Ronaldo, ci și să fie un exemplu pentru ceilalți fotbaliști mai tineri", a mai declarat tehnicianul.
Serie A
Juventus, lovită din toate părțile! UEFA, somată de La Liga să-i sancționeze urgent pe torinezi
29/11/2022 LA 19:44
Serie A
Tătărășanu și Ionuț Radu, considerați cei mai slabi portari din Serie A!
26/11/2022 LA 08:31