Sfârșitul unei ere! Giorgio Chiellini a anunțat că va pleca de la Juventus la finalul acestui sezon. Seara trecută, Juventus a pierdut în ultimul act din Coppa Italia în fața celor de la Inter, sor 2-4.
La finalul partidei, Chiellini a declarat că meciul cu Fiorentina va fi ultimul său meci în tricoul lui Juventus, acolo unde a jucat timp de 17 ani, iar luni își va lua rămas bun de la fani în meciul cu Lazio:
"Voi lăsa cale liberă tinerilor, deoarece nu voi mai fi aici anul viitor. Luni voi spune la revedere fanilor, iar meciul cu Fiorentina va fi ultimul meu meci. Îmi iau rămas bun cu bucurie, voi rămâne cel mai mare fan, deoarece Juve va rămâne mereu cu mine.
Serie A
Răzvan Marin va juca și la anul în Serie A! Cagliari ar putea încasa 7 milioane de € pe mijlocaș
26/06/2022 LA 14:04
Am avut acești 10 ani magnifici, acum ține de alții să continue. Am făcut tot ce am putut, sper că am lăsat ceva în urmă. Este decizia mea 100%, sunt bucuros să plec la un nivel atât de ridicat, pentru că timp de ani de zile am spus că nu vreau să mă chinui și să nu mai pot juca la nivelul meu.
Am dat totul. În curând voi fi cel mai mare fan Juventus, din exterior", a spus Chiellini pentru Sport Mediaset.
Citește și:

Chiellini se va retrage din naționala Italiei

Luna trecută, Chiellini anunțase și faptul că se va retrage din naționala Italiei. Pe 1 iunie, Italia va juca împotriva Argentinei, într-o partidă care va avea loc pe stadionul Wembley și care le va pune față în față pe cele două campioane continentale din Europa și America de Sud.
Giorgio Chiellini are 116 selecții în naționala Italiei, fiind pe locul 5 în istoria Squadrei Azzurra în ceea ce privește numărului de selecții, alături de Andrea Pirlo, în spatele lui Gianluigi Buffon, Fabio Cannavaro, Paolo Maldini și Daniele De Rossi.
În acest moment, viitorul lui Chiellini este incert, dar The Athletic a anunțat că există un interes din partea celor de la Los Angeles FC pentru veteranul italian.
https://i.eurosport.com/2022/05/10/3369996.jpg
Serie A
Radu Drăgușin, dorit în Italia lângă alți români! Ce club s-a interesat de fundașul de 20 de ani
24/06/2022 LA 07:29
Serie A
Paul Pogba la Juventus, afacere încheiată! Mijlocașul va câștiga jumătate din cât i-a propus United
23/06/2022 LA 19:47