Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Giroud a anunțat obiectivul lui Milan în acest sezon! Jucătorul pe care îl ia drept exemplu

Romeo Ene

Publicat 11/10/2021 la 22:14 GMT+3

Olivier Giroud este nerăbdător să revină la antrenamentele lui Milan după ce a suferit o accidentare la spate și este încântat de posibilitatea de a evolua alături de Zlatan Ibrahimovic.

Milan, riecco Ibra e Giroud: giusto cambiare un attacco che funziona?

Credit imagine: Eurosport

De asemenea, atacantul francez a anunțat că obiectivul lui Milan în acest sezon este câștigarea campionatului, iar Ibrahimovic reprezintă un exemplu de jucător pentru tinerii lui Milan: "Nu vreau să pun presiune, dar Milan luptă pentru locul 1".
Giroud a înscris două goluri pentru Milan, înainte de a acuza anumite probleme la spate, însă odată cu pauza pricinuită de meciurile echipelor naționale, atacantul francez a avut suficient timp petnru a se recupera.
După primele 7 etape, Milan se află pe locul 2, cu 19 puncte, la 2 puncte de liderul Napoli.

Giroud s-a adaptat în Italia

Calabria și Messias sunt jucătorii lui Milan care au fost convocați la echipa națională, însă după revenirea acestora, atât Zlatan Ibrahimovic, cât și Giroud vor reveni pe teren.
Sunt două reveniri importante pentru Milan, care și-a propus câștigarea campionatului în acest sezon, mai ales după începutul foarte bun.
Venit în această vară la Milan, Giroud a dezvăluit faptul că poate juca în același timp alături de Ibrahimovic, dar, mai presus de toate, obiectivul lui Milan este câștigarea campionatului.
"Sunt mândru că joc aici, Serie A este campionatul pe care l-am urmărit când eram mic. Fotbalistul meu preferat când eram adolescent era Șevcenko, am norocul de a avea ocazia să înscriu pentru acest club, precum a făcut-o el.
Jucăm fotbal pentru aceste emoții, abia aștept să dau totul pentru echipă și pentru fanii milanezi. Ambele mele bunici erau italiene și sunt mândru de aceste rădăcini, am învățat limba italiană la școală. Iubesc această țară și, desigur, bucătăria ei, este puțin în spatele celei franceze, dar este încă bună. Abia aștept să învăț mai bine limba și să descopăr mai bine Milano alături de familia mea.
Înainte de a veni în Italia în această vară, am vorbit și cu Fikayo Tomori, care mi-a spus "te așteptăm să încerci să câștigi Scudetto". Nu vreau să pun prea multă presiune, dar luptăm pentru locul 1 în clasament.
Când am vorbit prima dată cu antrenorul, a fost ușor și firesc. Am avut o conversație foarte sinceră și îmi place modul său de gândire referitor la fotbal. Am urmărit Milano anul trecut și au avut un sezon minunat și datorită muncii depuse de Pioli".

Giroud abia așteaptă să joace alături de Zlatan

Atacantul francez a vorbit și despre Zlatan Ibrahimovic, alături de care speră să contribuie la câștigarea campionatului cu Milan: "Am jucat de câteva ori împotriva lui Zlatan, dacă este încă pe teren la 40 de ani înseamnă că este un profesionist excepțional. El are grijă de el și de corpul său și încerc și eu să fac acest lucru pentru a mă bucura de fotbal atâta timp cât corpul meu îmi permite.
Cred că Zlatan este un exemplu excelent pentru tineri și este unul dintre cei mai buni atacanți din Serie A. Abia aștept să joc alături de el și să mă bucur de prezența lui la antrenamente. Ne vom bucura de fotbal și vrem să câștigăm trofee alături de Milan ... Pentru cei care îl au pe Ibra va fi mai ușor", a spus Giroud, citat de Eurosport Italia.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo