Vești importante din China la nivel politic care ar putea avea repercusiuni asupra proprietății lui Inter Milano. Potrivit Wall Street Journal , Partidul Comunist din China a emis o directivă referitoare la deținerea de bunuri în străinătate de către înalți oficiali ai țării asiatice.
"Emisă în martie, directiva interzice soților și copiilor funcționarilor de la nivel ministerial să dețină, direct sau indirect, orice proprietate în străinătate sau acțiuni ale entităților înregistrate în străinătate”, aceasta este partea esențială a articolului publicat de ziarul american. O directivă care, dacă ar fi confirmată, ar afecta proprietatea companiei Inter, întrucât Zhang Jindong este un membru activ al politicii chineze. Interdicția se aplică și copiilor oficialilor, iar în acest caz ar viza numele lui Steven Zhang, președintele clubului milanez.
Citește și:
Serie A
Alexandru Cicâldău, dorit de 3 echipe din Serie A! Cât vrea Galatasaray în schimbul lui
26/06/2022 LA 20:05

Cine este Steven Zhang?

Născut Zhang Kangyang, proprietarul Interului are doar 30 de ani și este fiul unuia dintre cei influenți oameni din China. Tatăl său Zhang Jindong are o avere estimată de Forbes la peste 7,4 miliarde de dolari și are legături puternice în guvern. Steven a terminat University of Pennsilvanya din Philadelphia, specializarea Economie. În octombrie 2018, Steven Zhang a devenit cel tânăr proprietar de club din fotbalul european. Chinezul a plătit 692 de milioane pentru 41% din acțiunile clubului italian. În vara trecută, Steven Zhang a devenit primul chinez care câștigă un titlu în primele 5 campionate ale Europei, din postura de proprietar. Inter a cucerit între timp încă două trofee, Supercupa italiană și Cupa Italiei.
Serie A
S-a stabilit programul sezonul 2022/23 al Serie A! Cum arată prima etapă a campionatului Italiei
24/06/2022 LA 13:04
Serie A
Gazzetta dello Sport anunţă o super lovitură dată de PSG: "A spus "Da!"
24/06/2022 LA 08:28