Ianis Hagi a reușit în acest sezon câteva prestații foarte bune care l-au adus în atenția mai multor cluburi importante din Europa. Printre altele, românul în vârstă de 23 de ani este dorit de AS Roma, Aston Villa, noua echipă a lui Steven Gerrard, și Galatasaray.
Jose Mourinho își dorește foarte tare să facă unele schimbări în echipa sa în perioada de mercato din următoarele săptămâni, având de gând să renunțe la mai mulți jucători. Unul dintre cei doriți în schimb la echipă este Ianis Hagi, jurnaliștii italieni comentând acum posibilitatea ca românul să ajungă sub comanda antrenorului portughez.
Cei de la AS Roma Live au anunțat că sunt șanse mari ca mijlocașul de 23 de ani să fie transferat în această iarnă, vorbind și despre cel care i-ar putea lua locul la Rangers, dar și despre pretențiile financiare ale scoțienilor.
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
IERI LA 17:31
"În acest sezon, situația lui Ianis Hagi ar putea deveni interesantă. Fotbalistul, fiul legendei fotbalului românesc, Gheorghe Hagi, pare că va pleca de la Rangers. Romanii îl urmăresc pe băiat de ceva vreme, iar acum, conform presei din Scoția, au apărut informații noi legate de starea sa la echipă. Antrenorul clubului, Giovanni van Bronckhorst, și-ar fi dat acordul pentru includerea lui Hagi pe lista transferurilor.
Scoțienii l-ar fi identificat drept urmașul său pe un alt român, Olimpiu Moruțan. Rangers ar fi dispusă să-l lase să plece pe Ianis pentru aproximativ 14 milioane de euro. O cifră nu prea mare pentru un fotbalist talentat, cu potențial, pe care Pinto îl are sub observație de ceva vreme", au scris jurnaliștii italieni.
Citește și:

Cât vrea Rangers pentru Ianis Hagi

În contextul în care Ianis Hagi este aproape de un transfer important, fiind dorit de mai multe echipe importante, presa internațională a notat că scoțienii de la Rangers i-au stabilit un preț pe măsură. Potrivit celor de la Todo Fichajes, oficialii campioanei din Premiership vor în schimbul lui Ianis 20 de milioane de euro, adică de aproape 6 ori mai mult decât au plătit pentru el în 2020, atunci când l-au transferat de la Genk.
Campioana Scoției ar avea șanse de a obține suma cerută de la AS Roma, în luna septembrie presa anunțând că Jose Mourinho i-a convins pe oficialii formației capitoline de utilitatea aducerii românului, italienii fiind dispuși să achite până la 20 de milioane de euro pentru el.
În acest sezon, Ianis Hagi, care este cotat de site-ul transfermarkt.com la 6,5 milioane de euro, a reușit 3 goluri și 4 assist-uri în tricoul lui Rangers.
Fotbal
Ultimele detalii despre starea lui Sadio Mane. A ajuns la spital, după ce a fost făcut K.O.
26/01/2022 LA 06:19
Fotbal
Ianis Hagi s-a accidentat în meciul lui Rangers din Cupa Scoției! Care este starea mijlocașului
22/01/2022 LA 10:38