Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ibrahimovic i-a comparat pe Mbappe și Haaland! Cu ce mare jucător l-a asemănat pe starul francez

Nicu Savin

Publicat 17/12/2021 la 16:09 GMT+2

Zlatan Ibrahimovic a oferit un amplu interviu pentru CBS Sports, în care și-a spus părerea despre cei mai în vogă tineri din fotbalul mondial: Kylian Mbappe și Erlimg Haaland. Deși a recunoscut că îi apreciază pe amândoi, suedezul a lăsat să se înțeleagă că îi place mai mult de starul lui PSG, deoarece îi amintește de Ronaldo Nazario.

Zlatan Ibrahimovic

Credit imagine: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic este recunoscut pentru felul tranșant în care spune lucrurilor pe nume la cele mai multe apariții în fața jurnaliștilor. Suedezul a acordat recent un interviu pe CBS Sport, în care a abordat mai multe subiecte, printre care și cel legat de ascensiunea fantastică a lui Kylian Mbappe și Erling Haaland.
Atacantul Milanului a recunoscut că este impresionat de ambii tineri, dar a dat de înțeles că îi place mai mult stilul lui Mbappe, deoarece îi aduce aminte de Ronaldo Nazario, cel care a fost idolul suedezului în copilărie.
"Îmi plac jucătorii eleganți. Îmi plac acei fotbaliști care prevestesc lucrurile înainte de a se întâmpla. Cred că Mbappe îmi amintește mult de Ronaldo Nazario, jocul lui este foarte elegant", a spus Zlatan. citat de Marca.
Citește și:

Ibrahimovic: "Haaland e obsedat de goluri"

Vorbind despre Haaland, Zlatan a admis că îl admiră foarte mult pentru inteligența sa de a se concentra doar pe a marca gouri.
"Când vorbim despre fotbaliști tineri... trebuie să vorbim și despre Haaland. E foarte bun, pentru că eu cred că e obsedat de goluri. Și nu, el nu face mai mult decât trebuie, este concentrat doar pe goluri. Și asta e ceva ce poți vedea la alți jucători. Sunt fotbaliști care cred că pot face mai mult decât sunt capabili, iar asta nu este inteligență. La Haaland văd acea inteligență. Vrea doar să marcheze goluri, știe că poate, și nu încearcă decât să facă ceea ce știe mai bine", a menționat Zlatan.
Kylian Mbappe și Erling Haaland vor fi probabil cele mai răsunătoare trasferuri din vara lui 2022. Francezul va putea semna cu orice club de la 1 ianuarie, el intrând în ultimele 6 luni de contract cu PSG, iar Real Madrid pare cea mai probabilă destinație pentru el.
În schimb, Haaland mai are contract cu Dortmund până în 2024, dar e aproape sigur că sezonul viitor nu-l va mai prinde la gruparea din Germania. Real Madrid, Barcelona, PSG sau marile forțe din Premier League sunt pe urmele sale, astfel că e de așteptat ca norvegianul să facă un pas important în cariera sa la finalul acestui sezon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo