Zlatan Ibrahimovic este recunoscut pentru felul tranșant în care spune lucrurilor pe nume la cele mai multe apariții în fața jurnaliștilor. Suedezul a acordat recent un interviu pe CBS Sport, în care a abordat mai multe subiecte, printre care și cel legat de ascensiunea fantastică a lui Kylian Mbappe și Erling Haaland.
Atacantul Milanului a recunoscut că este impresionat de ambii tineri, dar a dat de înțeles că îi place mai mult stilul lui Mbappe, deoarece îi aduce aminte de Ronaldo Nazario, cel care a fost idolul suedezului în copilărie.
"Îmi plac jucătorii eleganți. Îmi plac acei fotbaliști care prevestesc lucrurile înainte de a se întâmpla. Cred că Mbappe îmi amintește mult de Ronaldo Nazario, jocul lui este foarte elegant", a spus Zlatan. citat de Marca.
MLS
Insigne pleacă în MLS la doar 30 de ani pentru a scrie istorie! Salariul uriaș pe care îl va încasa
08/01/2022 LA 17:28
Citește și:

Ibrahimovic: "Haaland e obsedat de goluri"

Vorbind despre Haaland, Zlatan a admis că îl admiră foarte mult pentru inteligența sa de a se concentra doar pe a marca gouri.
"Când vorbim despre fotbaliști tineri... trebuie să vorbim și despre Haaland. E foarte bun, pentru că eu cred că e obsedat de goluri. Și nu, el nu face mai mult decât trebuie, este concentrat doar pe goluri. Și asta e ceva ce poți vedea la alți jucători. Sunt fotbaliști care cred că pot face mai mult decât sunt capabili, iar asta nu este inteligență. La Haaland văd acea inteligență. Vrea doar să marcheze goluri, știe că poate, și nu încearcă decât să facă ceea ce știe mai bine", a menționat Zlatan.
Kylian Mbappe și Erling Haaland vor fi probabil cele mai răsunătoare trasferuri din vara lui 2022. Francezul va putea semna cu orice club de la 1 ianuarie, el intrând în ultimele 6 luni de contract cu PSG, iar Real Madrid pare cea mai probabilă destinație pentru el.
În schimb, Haaland mai are contract cu Dortmund până în 2024, dar e aproape sigur că sezonul viitor nu-l va mai prinde la gruparea din Germania. Real Madrid, Barcelona, PSG sau marile forțe din Premier League sunt pe urmele sale, astfel că e de așteptat ca norvegianul să facă un pas important în cariera sa la finalul acestui sezon.
Serie A
Jose Mourinho a fost dorit la AC Milan! Dezvăluirile portughezului după înfrângerea de pe San Siro
07/01/2022 LA 06:50
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Newcastle și-a fixat a treia țintă, un fundaș de la Sevilla
03/01/2022 LA 18:53