Ciprian Tătărușanu a fost titular în al treilea meci consecutiv la AC Milan. În cadrul etapei a 9-a în Seria A, echipa portarului român a câștigat cu 4-2 la Bologna și a urcat pe locul 1 provizoriu.
Partida disputată pe Renato Dall'Ara l-a avut în prim plan pe Zlatan Ibrahimovic. La 40 de ani, atacantul suedez a marcat primul gol din carieră în propria poartă, la scorul de 2-0 pentru AC Milan. El s-a revanșat însă mai târziu, când a închis tabela la 4-2.
Serie A
Ciprian Tătărușanu, tras pe linia moartă la Milan! Pioli: "Și-a făcut datoria, dar revine Maignan!"
27/11/2021 LA 16:47
La Bologna s-a jucat un meci foarte tensionat. Gazdele au terminat întâlnirea cu doi oameni mai puțini, după eliminările lui Soumaoro (min. 20) și Soriano (min. 58).

Cprian Tătărușanu profită de accidentarea lui Mike Maignan

Ciprian Tătărușanu profită de faptul că francezul Mike Maignan, numărul 1 între buturi la AC Milan, este accidentat. Într-un interviu acordat pentru Milan TV, portarul român a declarat:
"În fotbal te poți îmbunătăți mereu. Chiar dacă am 35 de ani, mă simt tânăr și foarte bine, sper să mă descurc și mai bine.
Este o mare responsabilitate să joci ca titular la Milan, este o presiune, dar fac parte din cea mai importantă echipă din lume și asta mă motivează mai mult. Nu mi-a fost deloc teamă, nu există frică când joci fotbal. Am stat un an pe bancă, desigur că mi-am pus anumite întrebări, dar m-am simțit bine aici din primul moment.
Acum, dacă voi juca mai mult, voi intra mai repede în formă. Sper să am rezultate bune cu echipa".
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Liga Campionilor UEFA
Simeone, după al 6-lea rezultat negativ în 8 meciuri: "Sunt mai optimist ca niciodată"
25/11/2021 LA 10:04
Liga Campionilor UEFA
Theo Hernandez va avea viață grea pe Metropolitano! Ce a făcut francezul înainte de Atletico-Milan
24/11/2021 LA 17:39