Ciprian Tătărușanu a fost titular în al treilea meci consecutiv la AC Milan. În cadrul etapei a 9-a în Seria A, echipa portarului român a câștigat cu 4-2 la Bologna și a urcat pe locul 1 provizoriu.
Partida disputată pe Renato Dall'Ara l-a avut în prim plan pe Zlatan Ibrahimovic. La 40 de ani, atacantul suedez a marcat primul gol din carieră în propria poartă, la scorul de 2-0 pentru AC Milan. El s-a revanșat însă mai târziu, când a închis tabela la 4-2.
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39
La Bologna s-a jucat un meci foarte tensionat. Gazdele au terminat întâlnirea cu doi oameni mai puțini, după eliminările lui Soumaoro (min. 20) și Soriano (min. 58).

Cprian Tătărușanu profită de accidentarea lui Mike Maignan

Ciprian Tătărușanu profită de faptul că francezul Mike Maignan, numărul 1 între buturi la AC Milan, este accidentat. Într-un interviu acordat pentru Milan TV, portarul român a declarat:
"În fotbal te poți îmbunătăți mereu. Chiar dacă am 35 de ani, mă simt tânăr și foarte bine, sper să mă descurc și mai bine.
Este o mare responsabilitate să joci ca titular la Milan, este o presiune, dar fac parte din cea mai importantă echipă din lume și asta mă motivează mai mult. Nu mi-a fost deloc teamă, nu există frică când joci fotbal. Am stat un an pe bancă, desigur că mi-am pus anumite întrebări, dar m-am simțit bine aici din primul moment.
Acum, dacă voi juca mai mult, voi intra mai repede în formă. Sper să am rezultate bune cu echipa".
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Cupa Mondială FIFA
Benzema nu va juca la Cupa Mondială! Balonul de Aur 2022 a transmis un mesaj emoționant din Qatar
20/11/2022 LA 06:12
Serie A
Milan nu-i prelungește contractul, dar Tătărușanu și-a găsit deja echipă în Serie A
19/11/2022 LA 06:29