AC Milan este din nou campioană în Italia, după 11 ani! Rossonerii au câștigat cu 3-0 în ultima etapă din Serie A, pe terenul celor de la Sassuolo. Zlatan Ibrahimovic, cel care se afla la Milan și la titlul din 2011, s-a bucurat din plin de succesul echipei sale.
Atacantul suedez a ținut să îi dedice titlul cucerit de Milan lui Mino Raiola, fostul său agent, care a încetat din viață în urmă cu câteva săptămâni:
"Este pentru Mino Raiola, el este unul dintre cei care au vrut să mă vadă la Milan, mi-a spus că eu îi pot salva. Este primul trofeu pe care îl câștig fără el. Mino m-ar sfătui să mai joc 10 ani și să fur și mai mulți bani", a declarat Ibrahimovic pentru Sky Italia.
Serie A
Ibrahimovic nu are de gând să se retragă! Suedezul e gata să accepte un salariu infim la Milan
IERI LA 14:57
Citește și:

Zlatan Ibrahimovic, misterios în legătură cu viitorul său, după titlul cucerit cu Milan

După ce a obținut un nou titlu cu AC Milan, Zlatan Ibrahimovic nu a dat prea multe detalii legate de viitorul său. Acesta a declarat că va anunța în următoarele zile ce va face, dar a făcut și câteva comentarii în stilul caracteristic:
"Ce voi face de acum? Trebuie să fiu bine. Când sunt bine, când sunt sănătos, pot face alegeri. Când sunt pe teren, pot face diferența. Nu văd un alt Ibra. În zilele următoare veți afla mai multe despre viitorul meu", a mai spus Zlatan Ibrahimovic.
https://i.eurosport.com/2022/05/22/3377815.jpg
Pentru atacantul suedez, titlul din acest sezon reprezintă mai mult decât cel câștigat în 2011: "Sunt diferențe mari. Totul era diferit. În 2011 erau jucători care deja câștigaseră totul, dacă intrai pe teren și nu jucai bine, intra al campion și o făcea în locul tău.
În această echipă sunt mulți jucători tineri, jucători care nu s-au descurcat în alte echipe, i-am făcut să înțeleagă ce reprezintă Milan. E mai mare satisfacția, e o altă poveste", a mai spus suedezul.
Serie A
Răzvan Marin va juca și la anul în Serie A! Cagliari ar putea încasa 7 milioane de € pe mijlocaș
26/06/2022 LA 14:04
Serie A
Radu Drăgușin, dorit în Italia lângă alți români! Ce club s-a interesat de fundașul de 20 de ani
24/06/2022 LA 07:29