Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ibrahimovic, impresionat de un fundaș din Serie A! "E un monstru! Te ucide, pur și simplu"

Bianca Dumitru

Publicat 15/02/2022 la 20:45 GMT+2

Zlatan Ibrahimovic a vorbit în noua sa carte, "Adrenaline: My Untold Story", despre fundașii care l-au impresionat. Suedezul și-a exprimat admirația mai ales față de Giorgio Chiellini, fotbalistul lui Juventus.

Zlatan Ibrahimovic AC Mailand

Credit imagine: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic s-a arătat impresionat, în noua sa carte, "Adrenaline: My Untold Story", de doi fundași din Serie A. Este vorba despre Giorgio Chiellini și Leonardo Bonucci.
Atacantul de 40 de ani a amintit de un moment din finala Campionatului European 2020, evidențiind capacitatea lui Chiellini de a da totul indiferent de situație și caracterizându-l drept "un monstru".
"M-a impresionat apărarea naționalei Italiei. Îmi plac Bonucci și Chiellini pentru că am jucat împotriva lor și știu exact de ce sunt în stare. Este un cuplu perfect, se completează excelent. Chiellini te ucide, pur și simplu, în duelurile unu la unu, iar celălalt este mai bun în jocul cu mingea.
O combinație excepțională. Italia atacă mult, dar știe și cum să se apere. Ați văzut ce i-a făcut bietului Saka în finala de la Londra? Ăsta e Chiellini! Chiar dacă treci de el, chiar dacă îl driblezi, știi că nu e gata. Pentru că va face tot ce poate pentru a te opri. Ce poți să îi faci dacă te ia de gât? Nimic. Te enervezi și mergi mai departe. Ăsta e Chiellini, un monstru.
Îmi place să lupt contra lui, așa cum mi-a plăcut să o fac și cu Maldini, Nesta, Cannavaro, Thuram sau Stam. Adrenalină pură. Ești conștient că mereu trebuie să dai ceva mai mult împotriva acestor giganți pentru că niciodată nu cedează. Dar atunci când reușești să treci de ei, poate după două încercări, te simți important și spui: 'Ce frumos!'", a notat Ibrahimovic.
Citește și:

CINE SUNT SPORTIVII PREFERAȚI AI LUI ZLATAN IBRAHIMOVIC

Zlatan Ibrahimovic a făcut, la finalul anului trecut, câteva declarații în presa din Italia, unde a vorbit, printre altele, despre sportivii săi preferați. Fotbalistul de la AC Milan a declarat pentru început că, din punctul lui de vedere, Muhammad Ali este cel mai mare sportiv din toate timpurile, explicând faptul că alegerea sa are la bază și comportamentul fostului boxer din afara ringului.
"Datorită caracterului, a personalității sale, pentru cât de puternic era. A spus lucruri și le-a făcut și el", a argumentat atacantul, citat de publicația spaniolă As.
Ulterior, suedezul a vorbit despre cine este fotbalistul pe care îl consideră cel mai bun din istorie. Ibrahimovic l-a ales pe Ronaldo Nazario, mărturisind că acesta este jucătorul pe care încerca să-l imite în copilărie.
"Pentru mine cel mai bun jucător din toate timpurile este Ronaldo, Fenomenul. Dacă a fost mai bun decât Maradona? Pe Maradona nu l-am văzut jucând. Eu l-am prins pe Ronaldo încă de când eram mic și mereu încercam să-l imit", a spus Zlatan, care a comentat și rivalitatea din Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, alegându-și cu greu un favorit:
"Cristiano Ronaldo și Messi sunt foarte puternici, îmi este greu să aleg unul dintre ei. Dacă aș fi nevoit să aleg, aș spune Messi, pentru că am fost coleg cu el, l-am văzut de aproape. Messi face totul natural, toate mișcările vin de la sine."
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo