Atacantul suedez a vorbit despre accidentarea pe care a suferit-o şi a anunţat că, cel mai probabil, nu va risca să intre în meciul cu Juventus pentru a nu risca o recidivă. Ibra îşi doreşte ca odată cu revenirea pe teren, să evolueze tot sezonul de acum înainte.
De asemenea, vârful de 39 de ani a comentat înfrângerea echipei sale din prima etapă a grupelor UEFA Champions League, 2-3 pe terenul lui Liverpool, după ce trupa lui Pioli a condus cu 2-1 după primele 45 de minute.
Serie A
Se pregătește o nouă trădare istorică în Serie A! Un fost star al Milanului negociază cu Inter
02/12/2022 LA 14:00

Ibrahimovic, în formă la aproape 40 de ani

Atacantul suedez s-a recuperat miraculos în doar 4 luni, după ce a suferit o accidentare la genunchi şi a înscris în victoria lui Milan cu Lazio, scor 2-0.
Totuşi, el nu a jucat pe Anfield din cauza faptului că tendonul stâng al lui Ahile este inflamat, iar milanezii i-au pregătit un program special lui Ibrahimovic, care va fi urmărit zilnic pentru a se recupera cât mai rapid.
"Dacă voi juca la Torino împotriva lui Juventus? Vom vedea, nu este un secret, am o problemă la tendon și n-aş vrea să risc. Vreau să evoluez tot sezonul și cred că nu sunt Superman.
Chiar dacă problema este că mă antrenez prea mult și îmi place să sufăr", a spus Ibra în timpul unui eveniment publicitar desfăşurat la hotelul Gallia din Milano.
Zlatan a comentat şi înfrângerea echipei sale cu Liverpoor, scor 2-3, în prima etapă a grupelor UEFA Champions League, punând eşecul pe seama lipsei de experienţă la un astfel de nivel a colegilor săi: "Pentru mulți a fost primul meci în Liga Campionilor, dar acum înțeleg despre ce este vorba și ce trebuie făcut pentru a perfoma.
Au aflat ce înseamnă să joci împotriva celor mai buni din Europa și din lume, ce ritm există, ce calitate există. Sunt fericit pentru colegii mei, îmi amintesc la sfârșitul sezonului trecut când am întrebat cine a jucat deja în Liga Campionilor: doi sau trei dintre ei au ridicat mâna, o glumă, dar era adevărat.
Dacă nu ai jucat în Liga Campionilor, nu ai idee ce ți-a lipsit din carieră. Îți dă o altă energie, mai multă adrenalină. Abia aştept să joc în Liga Campionilor pe San Siro cu stadionul plin, asta va fi adevărată adrenalină", a precizat Ibra.
Ibra, la 39 de ani și 344 de zile, a devenit cel mai în vârstă stranier care dă gol în Serie A.
Zlatan Ibrahimovic a început ca rezervă, dar a intrat în minutul 60 al meciului cu Lazio și a avut nevoie doar de câteva minute pentru a înscrie, după o pasă primită de la Ante Rebic. Atacantul suedez a revenit pe teren după aproximativ 4 luni de zile.
Serie A
Juventus, lovită din toate părțile! UEFA, somată de La Liga să-i sancționeze urgent pe torinezi
29/11/2022 LA 19:44
Serie A
Tătărășanu și Ionuț Radu, considerați cei mai slabi portari din Serie A!
26/11/2022 LA 08:31