Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ibrahimovic și-a ales sportivii favoriți din toate timpurile! Pe cine preferă dintre Cristiano Ronaldo și Lionel Messi

Bianca Dumitru

Actualizat 07/12/2021 la 09:28 GMT+2

Zlatan Ibrahimovic a oferit câteva declarații pentru Corriere dello Sport în care a vorbit despre sportivul său preferat și despre fotbalistul pe care îl consideră cel mai bun din toate timpurile. În plus, starul lui AC Milan a comentat și rivalitatea dintre Cristiano Ronaldo și Lionel Messi.

Zlatan Ibrahimovic mit neuem persönlichem Rekord

Credit imagine: SID

Zlatan Ibrahimovic a făcut recent câteva declarații pentru presa din Italia, în care a vorbit, printre altele, despre sportivii săi preferați. Fotbalistul de la AC Milan a declarat pentru început că, din punctul lui de vedere, Muhammad Ali este cel mai mare sportiv din toate timpurile, explicând faptul că alegerea sa are la bază și comportamentul fostului boxer din afara ringului.
"Datorită caracterului, a personalității sale, pentru cât de puternic era. A spus lucruri și le-a făcut și el", a argumentat atacantul, citat de publicația spaniolă As.
Ulterior, suedezul a vorbit despre cine este fotbalistul pe care îl consideră cel mai bun din istorie. Ibrahimovic l-a ales pe Ronaldo Nazario, mărturisind că acesta este jucătorul pe care încerca să-l imite în copilărie.
"Pentru mine cel mai bun jucător din toate timpurile este Ronaldo, Fenomenul. Dacă a fost mai bun decât Maradona? Pe Maradona nu l-am văzut jucând. Eu l-am prins pe Ronaldo încă de când eram mic și mereu încercam să-l imit", a spus Zlatan, care a comentat și rivalitatea din Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, alegându-și cu greu un favorit:
"Cristiano Ronaldo și Messi sunt foarte puternici, îmi este greu să aleg unul dintre ei. Dacă aș fi nevoit să aleg, aș spune Messi, pentru că am fost coleg cu el, l-am văzut de aproape. Messi face totul natural, toate mișcările vin de la sine."
Citește și:

CUM A FOST TAXAT IBRAHIMOVIC CU O LIRĂ DE MANCHESTER UNITED

Ibrahimovic a dezvăluit în cartea sa "Adrenalina, Istoriile mele ingnorate", scrisă în colaborare cu jurnalistul şi autorul italian Luigi Garlando, câteva episoade care i-au arătat că "United e un club mare, cu o mentalitate mică".
Suedezul a evoluat în Teatrul Viselor între 2016 și 2018, dar s-a lovit de multe lucruri neașteptate, pe care fanii nu le cred posibile la un club de o asemenea anvergură.
"Într-o zi, eram la hotel cu echipa, înainte de un meci. Îmi era foarte sete și am deschis minibarul, de unde am luat un suc de fructe. Apoi am jucat meciul respectiv, am mers acasă și au trecut niște zile până mi-a venit bilanțul contului meu. În general, nu mă uit atent peste el, dar atunci era final de an și am vrut să văd câți bani mi-au intrat și pe ce am cheltuit banii. Și mi-a sărit în ochi o plată de o liră.
M-am amuzat și am sunat pe cineva din conducere: 'Nu vă supărați, văd că mi-a fost reținută o liră din salariu. Sunt curios pentru ce e.' Mi-a zis că pentru sucul băut la hotel, din minibar. 'Glumești, nu? Spune-mi că glumești!'
Mi-a răspuns că la United trebuie să plătești pentru orice. Ok, dar nu eram la hotel din dorința mea, nu mersesem în vacanță. Mi-a fost sete și trebuia să mă hidratez, trebuia să mă abțin și să intru pe teren așa, dacă nu voiam să plătesc? Așa ceva nu s-ar fi întâmplat în Italia, de exemplu. United e un club mare, dar cu o mentalitate mică. Sunt mici lucruri care câștigă respectul jucătorilor, iar United nu le dă prea mare importanță", a scris Ibrahimovic în cartea sa.
Un alt lucru care l-a deranjat pe United în perioada petrecută pe Old Trafford a fost reprezentat de faptul că zi de zi trebuia să se legitimeze când intra la Carrington, cartierul general al "diavolilor", acolo unde au loc majoritatea ședințelor de pregătire și de recuperare.
"Mereu trebuia să dau jos geamul de la mașină și să prezint buletinul. Într-o zi i-am zis ceui de acolo, exasperat: 'Prietene, vin zilnic aici de o lună, de când m-am transferat. Sunt cel mai bun jucător din lume. Dacă nu mă recunoști și îmi ceri mereu să mă legitimez, s-ar putea să fi ales postul nepotrivit pentru tine.' Astfel de lucruri deranjează jucătorii", a mai punctat fotbalistul de la AC Milan.
Program etapa 16 Premier League - Eurosport 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo