Era Cristiano Ronaldo la Juventus a luat sfârșit. Superstarul portughez a părăsit echipa din Torino, revenind la echipa care l-a făcut un jucător de clasă mondială, Manchester United. În urma acestei despărțiri, Juventus se poate concentra pe crearea unei echipe, fără ca aceasta să fie construită în jurul unui singur jucător.
Tranziția de la Fabio Paratici la Federico Cherubini este poate motivul principal pentru care Juventus a schimbat abordarea în această vară.
Serie A
Drăgușin a rămas fără antrenor la Sampdoria! Roberto D'Aversa a fost demis
17/01/2022 LA 12:35

Juventus, vară timidă pe piața transferurilor

Spre deosebire de ultimele veri, când Juventus aducea jucători cu nume pe sume importante, vara aceasta a fost diferită pentru torinezi. Noul antrenor, Massimiliano Allegri, și-a dorit un mijlocaș, iar după un Campionat European foarte bun cu Italia, pe care l-a câștigat, Manuel Locatelli a ajuns la Torino. În schimbul lui Locatelli, Sassuolo a primit 35 de milioane de euro.
De asemenea, la Juventus a revenit și Moise Kean, sub formă de la Everton. Pentru împrumutul pe două sezoane a lui Kean, Juventus a plătit 7 milioane de euro, având stipulată în contract și o clauză prin care este obligată să îl cumpere pe jucătorul de 21 de ani, pentru suma de 28 de milioane de euro.
Vara low-cost a lui Juventus este completată de Alvaro Morata, cel care l-a începutul acestei veri și-a prelungit pe încă un sezon, Juventus plătind 10 milioane de euro pentru a putea să îl folosească încă un an pe spaniol.
Rămâne de văzut cum va arăta Juventus în era post-Cristiano Ronaldo, după ce trupa lui Massimiliano Allegri a început cu stângul noul sezon din Serie A. "Bătrâna Doamnă" a terminat la egalitate, 2-2 pe terenul lui Udinese în prima etapă, în timp ce în etapa a doua, la primul meci de acasă al noului sezon, Juventus a fost învinsă de nou promovata Empoli, scor 0-1.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
17/01/2022 LA 09:36
Serie A
Andriy Shevchenko, demis de la Genoa după două luni în care a obținut o singură victorie
15/01/2022 LA 13:54