Era Cristiano Ronaldo la Juventus a luat sfârșit. Superstarul portughez a părăsit echipa din Torino, revenind la echipa care l-a făcut un jucător de clasă mondială, Manchester United. În urma acestei despărțiri, Juventus se poate concentra pe crearea unei echipe, fără ca aceasta să fie construită în jurul unui singur jucător.
Tranziția de la Fabio Paratici la Federico Cherubini este poate motivul principal pentru care Juventus a schimbat abordarea în această vară.
Serie A
Juventus și Milan au remizat în derby-ul etapei din Seria A! Torinezii, fără victorie după 4 etape
IERI LA 20:51

Juventus, vară timidă pe piața transferurilor

Spre deosebire de ultimele veri, când Juventus aducea jucători cu nume pe sume importante, vara aceasta a fost diferită pentru torinezi. Noul antrenor, Massimiliano Allegri, și-a dorit un mijlocaș, iar după un Campionat European foarte bun cu Italia, pe care l-a câștigat, Manuel Locatelli a ajuns la Torino. În schimbul lui Locatelli, Sassuolo a primit 35 de milioane de euro.
De asemenea, la Juventus a revenit și Moise Kean, sub formă de la Everton. Pentru împrumutul pe două sezoane a lui Kean, Juventus a plătit 7 milioane de euro, având stipulată în contract și o clauză prin care este obligată să îl cumpere pe jucătorul de 21 de ani, pentru suma de 28 de milioane de euro.
Vara low-cost a lui Juventus este completată de Alvaro Morata, cel care l-a începutul acestei veri și-a prelungit pe încă un sezon, Juventus plătind 10 milioane de euro pentru a putea să îl folosească încă un an pe spaniol.
Rămâne de văzut cum va arăta Juventus în era post-Cristiano Ronaldo, după ce trupa lui Massimiliano Allegri a început cu stângul noul sezon din Serie A. "Bătrâna Doamnă" a terminat la egalitate, 2-2 pe terenul lui Udinese în prima etapă, în timp ce în etapa a doua, la primul meci de acasă al noului sezon, Juventus a fost învinsă de nou promovata Empoli, scor 0-1.
Serie A
Ibrahimovic, precaut înaintea derby-ului cu Juventus: "Nu sunt Superman"
16/09/2021 LA 16:46
Serie A
Răzvan Marin lucrează începând de azi cu un antrenor nou
15/09/2021 LA 07:31