Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Încă o ofertă din Serie A pentru Alexandru Cicâldău! Este dorit alături de un alt român

Bianca Dumitru

Publicat 02/04/2022 la 16:50 GMT+3

Alexandru Cicâldău ar putea pleca după acest sezon de la Galatasaray. Potrivit jurnaliștilor turci, pe lângă interesul Sampdoriei pentru el, românul mai este dorit și la Fiorentina, unde ar putea fi coechipier cu Louis Munteanu.

Alexandru Cicâldău (Galatasaray)

Credit imagine: Getty Images

Alexandru Cicâldău s-ar putea despărți la finalul actualei stagiuni de Galatasaray. Antrenorul Domenec Torrent nu se folosește atât de mult de serviciile sale și ar fi dispus să-l lase să plece pentru o sumă de bani mai mare decât cea pe care turcii au plătit-o pentru el.
După ce s-a vorbit despre interesul Sampdoriei pentru mijlocașul român, jurnaliștii turci au anunțat că pe urmele lui Cicâldău se mai află încă un club din Serie A. Potrivit publicațiilor Takvim și Ajanspor, Fiorentina este interesată de transferul fotbalistului de 24 de ani.
Italienii ar fi dispuși să achite circa 8 milioane de euro pentru Cicâldău, care ar urma să fie coechipier cu alt român pe Stadio Artemio Franchi. Louis Munteanu, atacantul crescut de Academia Gheorghe Hagi, este jucătorul Fiorentinei, evoluând constant la echipa de tineret, dar fiind chemat și în lotul celei de seniori.
Alexandru Cicâldău, cotat de site-ul transfermarkt.com la 9 milioane de euro, a adunat 34 de apariții pentru Galatasaray în acest sezon, reușind 5 goluri și 3 pase decisive, inclusiv una împotriva Barcelonei, în Europa League.
Citește și:

Cicâldău, ca și transferat la Sampdoria

În urmă cu aproximativ două săptămâni, jurnaliștii din Turcia au anunțat că șefii grupării Cim Bom Bom au ajuns la un acord cu cei de la Sampdoria pentru transferul românului de 24 de ani.
Cei de la Fanatik au scris atunci că cele două cluburi au bătut palma și că mutarea se va face pentru 8 milioane de euro, o sumă mai mare decât cea pe care turcii au investit-o în aducerea lui Cicâldău de la Universitatea Craiova (6,5 milioane de euro).
De altfel, aceasta a fost una dintre condițiile puse de antrenorul lui Galatasaray, Domenec Torrent. "Dacă facem profit, atunci îl putem vinde", ar fi spus tehnicianul când a fost întrebat dacă este de acord cu plecarea românului.
Transferul se va face, însă, doar dacă Sampdoria nu va retrograda în Serie B la finalul acestui sezon. Formația pregătită de Marco Giampaolo este, în acest moment, pe locul 16 în Serie A, având 29 de puncte, cu 6 mai mult decât două dintre echipele din zona periculoasă a clasamentului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo