Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Insigne are pe masă o ofertă de nerefuzat: 9,5 milioane de € pe an pentru a o părăsi pe Napoli

Nicu Savin

Publicat 28/12/2021 la 15:01 GMT+2

Lorenzo Insigne se află în ultimul an de contract cu Napoli, iar atacantul a refuzat toate ofertle de a semna prelungirea. Presa italiană anunță că jucătorul s-a înțeles deja cu canadienii de la FC Toronto, care îi oferă un salariu colosal chiar și pentru fotbalul mare: 9,5 milioane de € pe sezon.

Lorenzo Insigne (Napoli)

Credit imagine: Getty Images

Lorenzo Insigne este poate cel mai important jucător din istoria recentă a lui Napoli. Ajuns la 30 de ani, atacantul lateral se află în ultimul an de contract cu gruparea din sudul Italiei, dar se pare că nu va continua și din sezonul viitor la aceasta.
Aurelio De Laurentiis i-a făcut mai multe oferte lui Insigne, dar acestea au fost refuzate pe rând, impresarul său lăsând să se înțeleagă că au fost mult sub pretențiille și valoarea fotbalistului. Insigne își dorește să prindă un contract bănos pe final de carieră și pentru asta e chiar dispus să spună adio fotbalului mare, chiar dacă este în continuare printre cei mai buni jucători din Serie A și din naționala Italiei.
Conform tuttomercatoweb.com, Insigne și-a dat deja acordul să plece în MLS în vara viitoare, acolo unde este dorit de FC Toronto, formație care a dezamăgit în stagiunea trecută. Motivul pentru care Insigne ar alege să facă acest pas este oferta colosală din punct de vedere financiar. Canadienii îi oferă un contract pe 5 sezoane, cu un salariu anual de 9,5 milioane de €. Asta înseamnă că dacă își va duce la bun sfârșit contractul, Insigne ar urma să încaseze ap 50 de milioane de € numai din salariu.
Citește și:

Insigne pare decis să plece de la Napoli

Sursa citată notează că anunțul oficial va fi făcut încă din primele zile ale anului 2022. Insigne este adorat de fanii lui Napoli, echipă la care a crescut și a jucat pe tot parcursul carierei, excepție făcând câteva perioade în care a fost împrumutat la formații mai mici, în vremea adolescenței.
Pătimașii fani napoletani ar putea reacționa vehement când vor afla că idolul multora dintre ei alege să plece pentru bani în altă parte, dar Insigne speră că aceștia îl vor înțelege și va putea ieși pe ușa din față de la clubul său de suflet, mai ales că în trecut a refuzat să trădeze, deși a avut oferte de a pleca la alte forțe ale Italiei.
Două Cupe ale Italiei (2014 și 2020) și o Supercupă (2015) sunt singurele trofee câștigate de Insigne în tricoul lui Napoli. Evident, cel mai important trofeu al carierei sale este titlul european obținut cu Squadra Azzurra în urmă cu câteva luni.
Probabil și acel succes l-a determinat pe Insigne să-și dorească să plece de la Napoli, considerând că nu mai are nimic de demostrat și fiind conștient în același timp că nu poate aspira la performanțe mai mari cu actuala sa echipă. Un titlu în acest sezon ar fi ieșirea din scenă perfectă pentru Insigne, dar e greu de crezut că Napoli va putea ține pasul până la final cu Inter, Milan sau chiar Atalanta.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo