Campioana Italiei nu trece prin cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar. După transferul lui Hakimi la PSG în schimbul a 60 de milioane de euro, Inter este pe cale să îl vândă și pe Romelu Lukaku la Chelsea în schimbul a 115 milioane de euro.

Martial, dorit de Inter Milano

Potrivit presei din Anglia, Anthony Martial de la Manchester United este dorit de conducătorii lui Inter și este considerat de aceștia un înlocuitor potrivit al atacantului belgian. Pentru a se liniști lucrurile din punct de vedere financiar, Inter dorește să îl împrumute pe francezul de 25 ani.
Serie A
AC Milan, aproape de vânzare! Cine va plăti 1.3 miliarde de euro pentru liderul din Italia
ACUM 11 ORE
Publicația The Sun scrie că echipa de pe Old Trafford ar dori să îl vândă pe Martial, dar ar accepta și împrumutul jucătorului în Italia pentru un sezon, în cazul în care va exista o clauză de cumpărare pentru vara anului 2022.
Echipa lui Ole Gunnar Solskjaer speră astfel să primească în jur de 50 de milioane de lire sterline în schimbul atacantului francez, sumă apropiată de cea plătită de englezi în urmă cu 6 ani, atunci când l-au cumpărat pe Martial de la Monaco.
În ultimul sezon, Martial s-a chinuit să prindă un loc în primul 11 al lui Ole Gunnar Solksjaer, iar un transfer în Italia îi poate relansa cariera. Francezul nu ar fi primul jucător care ajunge la Inter de la United și confirmă, după ce în ultimele sezoane au ajuns pe Giuseppe Meazza Ashley Young și Alexis Sanchez, jucători care se aflau în aceeași situație ca Martial.
În acest moment, Anthony Martial mai are 3 ani de contract cu Manchester United și are un salariul săptămânal de 200.000 de lire sterline.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Serie A
Guvernul chinez interzice proprietățile din străinătate. Zhang, forțat să vândă Interul!
ACUM O ZI
Serie A
Leao ar putea deveni cel mai scump jucător vândut vreodată de Milan! Cine "sparge banca" pentru el
19/05/2022 LA 16:25