De MARIAN URSESCU
Performanță excelentă pentru Inter Milano. În derby-ul cu Roma, de pe tern propriu, Inter a decis jocul în 10 minute, goluri Dumfries (minutul 30) și Brozovic (40). Lautaro Martinez a închis conturile în repriza a doua, ducând scorul la 3-0. Roma a marcat doar pentru statistică, Mkhitaryan trecându-și numele pe lista marcatorilor cu 5 minute înainte de final.
Inter a revenit pe primul loc în Serie A, dar rivala Milan se poate întoarce în fotoliul de lider dacă va învinge duminică, pe Olimpico, pe Lazio Roma. Indiferent de rezultatul Milanului, Inter e la mâna sa. Va avea săptămâna viitoare restanța cu Bologna și în condițiile în care va câștiga, va fi marea favorită la titlu.
Serie A
Guvernul chinez interzice proprietățile din străinătate. Zhang, forțat să vândă Interul!
21/05/2022 LA 06:34

Traseu bun pentru ambele rivale

Cinci meciuri mai au de jucat fiecare dintre cele două pretendente la titlu, în Italia.
AC Milan joacă la Roma, cu Lazio, la Verona și la Sassuolo, și pe teren propriu cu Fiorentina și Atalanta.
Inter Milano, de partea cealaltă, are restanța cu Bologna, în deplasare, meciuri la Udine și la Cagliari. Apoi băieții lui Inzaghi mai joacă acasă cu Empoli și Sampdoria.
Inter are 19 titluri de campioană a Italiei și este campioana en-titre. De partea cealaltă, AC milan nu a mai câștigat lo Scudetto din 2011 și are în vitrină 18 trofee de campioană.
Serie A
Tătărușanu vs Radu | Cum au influențat cei doi români lupta pentru titlu dintre Milan și Inter
19/05/2022 LA 13:19
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
18/05/2022 LA 06:42