Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Inter – Napoli 3-2 | Prima înfrângere pentru liderul din Serie A în acest sezon

Romeo Ene

Publicat 21/11/2021 la 22:06 GMT+2

Inter a învins Napoli, scor 3-2, fiind primul eșec pentru napoletani în acest sezon, în etapa cu numărul 13 din Serie A.

Hakan Calhanoglu, Marcelo Brozovic e Lautaro Martinez esultano, Inter-Napoli, Serie A 2021-22, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Gazdele au început mai bine partida, iar Matteo Darmian a ratat o șansă uriașă în minutul 17, după un șut care a trecut pe lângă poarta apărată de Ospina.
Contrar cursului jocului, Napoli a deschis scorul la următoarea fază prin Piotr Zielinski. Polonezul a preluat o pasă foarte bună din partea lui Insigne și l-a executat pe Handanovic cu un șut în vinclu.
Avantajul liderului nu a ținut mult, iar 7 minute mai târziu, Kalidou Koulibaly a atins mingea cu mâna în careu, iar Inter a beneficiat de o lovitură de la 11m, după consultarea VAR.

Meci spectaculos pe "Giuseppe Meazza"

Hakan Calhanoglu a adus egalarea pentru Inter, după ce a transformat penalty-ul făcut de Koulibaly. David Ospina nu a avut nicio șansă de a respinge acest șut.
Citește și:
Cu 2 minute înainte de pauză, gazdele întorc rezultatul, datorită golului înscris de Ivan Perisic. Croatul a marcat cu o lovitură de cap dintr-un corner executat de Calhanoglu, autorul primului gol pentru Inter.
Lautaro Martinez putea face 3-1 în debutul reprizei secunde, însă argentinianul a trimis un șut precis în bară. Același Lautaro a dus scorul la 3-1, în minutul 61, după ce a beneficiat de o pasă lungă senzațională din partea lui Joaquin Correa.
Când partida curgea către o victorie sigură a lui Inter, Napoli a redus din diferență prin Dries Mertens, care controlează foarte bine o minge primită din partea lui Koulibaly și trimite mingea cu efect în poarta lui Handanovic.
Ionuț Radu a fost rezervă pentru postul de portar al lui Inter în acest meci. În minutul 91, Napoli a avut o șansă uriașă de a egala, dar Handanovic a avut o intervenție excepțională la lovitura de cap a lui Mario Rui.
S-a terminat 3-2 pentru Inter, iar Napoli a suferit primul eșec din acest sezon în Serie A. În urma acestei partide, Inter a urcat pe locul 3, cu 28 de puncte, în timp ce Napoli a rămas pe primul loc, cu 32 de puncte după primele 13 etape.
Inter va juca cu Shakhtar în grupele UEFA Champions League, în timp ce Napoli se va duela cu Spartak Moscova, în grupele Europa League.
LGîți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo