În ultimul timp s-a vorbit tot mai mult despre Cristiano Ronaldo și situația sa contractuală, dar viitorul portughezului este încă necunoscut. Pentru moment, Ronaldo nu s-a înțeles cu Juventus pentru prelungirea contractului actual și a intrat în ultimul an de contract.
Atacantul și-ar fi dorit un nou contract la Torino, dar pretențiile financiare ale acestuia au fost considerate prea mari de către șefii lui Torino. Vârsta înaintată pentru un fotbalist, 36 de ani, ar fi probabil unul dintre factorii decisivi pentru care aceștia nu consideră că mai merită un efort financiar atât de mare. Ronaldo avea 30 de milioane de euro pe sezon salariu și și-ar fi dorit să rămână la fel.
Dacă ar prelungi pe încă doi ani, Cristiano ar avea aproape 39 de ani la finalul contractului.
Premier League
Ronaldo, mesaj special după ce a depășit borna de 800 de goluri în carieră! Ce a postat portughezul
IERI LA 18:51

Juventus vrea să-l vândă, dar nu există oferte pentru Ronaldo

Jurnalistul Fabrizio Romano, renumit pentru acuratețea sa în materie de transferuri, scrie că Juventus și-a dorit să se despartă de Ronaldo încă din această vară, doar că nu există oferte pentru el. PSG și-a consolidat puternic atacul prin semnarea lui Leo Messi și acum se concentrează total pe prelungirea contractului cu Kylian Mbappe. Șeful lui PSG și-a exprimat public această dorință în repetate rânduri, în principiu s-a declarat foarte optimist că Mbappe va continua pe Parc des Princes.
Manchester City a aruncat o sumă-record pe Jack Grealish, 117 milioane de euro, și se concentrează exclusiv pe transferul lui Harry Kane. "Cetățenii" forțează transferul căpitanului Angliei, chiar dacă Tottenham are pretenții financiare foarte mari și nu vrea să-l cedeze.
Iar în ceea ce privește revenirea la Real Madrid, sursa citată notează că acest lucru este imposibil cek puțin pentru moment. Madrilenii visează la transferul lui Kylian Mbappe și asta este singura lor dorință în viitor.
Serie A
Transferul lui Cristiano Ronaldo de la Juventus la Manchester United, anchetat în Italia
IERI LA 18:03
Premier League
Prima conferință a lui Ralf Rangnick în calitate de antrenor al lui Manchester United
IERI LA 12:50