Inter a ratat ocazia de a reveni pe prima poziție în Serie A, fiind învinsă în deplasare, cu scorul de 2-1, de Bologna, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 20-a din Serie A, disputată miercuri seară. Bologna a obținut victoria în finalul jocului, prin Nicola Sansone, care a înscris în minutul 81, profitând de o gafă incredibilă a portarului Ionuț Radu, titular în premieră în actuala ediție a campionatului italian.
Încă nu se știe dacă el va apăra la Udinese - Inter sau Samir Handanovic, care încearcă să-și revină după problema de la abdomen. În apărarea portarului român, fanii neraazzurrilor au afișat un banner în afara stadionului."Supărați, dar pentru totdeauna îndrăgostiți de tine. Forza Radu, haide Inter", a fost mesajul fanilor lui Inter.
Serie A
Inzaghi a vorbit despre Ionuț Radu înaintea meciului Udinese – Inter: "La mine există o ierarhie!"
01/05/2022 LA 07:35
CITEȘTE ȘI:

Ionuț Radu se va despărți de Inter, a anunțat agentul său

Acum, soarta portarului român la Inter Milano pare pecetluită. În orice caz, șansele ca goalkeeperul să fi fost păstrat de milanezi erau mici, însă după eroarea incredibilă din meciul cu Bologna au scăzut enorm. În contextul în care la Inter va ajunge un alt portar, Andre Onana de la Ajax, Ionuț Radu se va despărți de milanezi. Acesta a fost și anunțul agentului lui Radu.
"Viitorul său? Probabil că drumurile cu Inter se vor separa. Nerazzurrii l-au luat deja pe Onana. Nici acest lucru nu l-a ajutat din punct de vedere psihologic", a spus Oscar Damiani într-un interviu acordat Tuttosport. "Nu trebuie să existe justificări sau scuze: cel mai important mesaj este că Ionuț este foarte puternic. Se va ridica", a adăugat impresarul goalkeeperului român.
Serie A
Soarta lui Ionuț Radu, decisă de Inter! Agentul portarului român a făcut marele anunț
29/04/2022 LA 13:42
Serie A
Ionuț Radu, apărat de Walter Zenga după gafa din meciul cu Bologna! "E prea ușor să dai vina pe el"
29/04/2022 LA 08:27