Ionuț Radu a avut un sezon de coșmar la Inter. Românul a jucat un singur meci și atunci a gafat decisiv. Într-un meci cu Bologna, la scorul de 1-1, Radu a dat pe lângă minge și adversarii au marcat, iar din acel moment șansele la titlu ale formației lui Inzaghi au scăzut considerabil.
Acela a fost aproape sigur ultimul meci al lui Radu în tricoul "nerrazzurilor". Gazzetta dello Sport scrie că portarul va pleca în această vară de pe Meazza, dar va rămâne în Serie A.
Citește și:
Serie A
Răzvan Marin va juca și la anul în Serie A! Cagliari ar putea încasa 7 milioane de € pe mijlocaș
26/06/2022 LA 14:04

Ionuț Radu, aproape de a semna cu Cremonese

Torino a fost prima echipă care s-a intersat de serviciile lui Radu, dar Cremonese a intrat pe fir și negocierile sunt foarte avansate.Sursa citată susține că nou-promovata îl va pierde pe Marco Carnesecchi, internațional U21 al Italiei, care a apărat poarta echipei în Serie B în stagiunea trecută. Acesta a fost doar împrumutat de la Atalanta, însă lombarzii vor să-l păstreze în lot pentru viitorul sezon.
Asfel, Radu ar avea o mare șansă de a fi titular meci de meci la cel mai înalt nivel, așa cum a făcut-o în sezonul 2019-2020, când a fost împrumutat de Inter la Genoa. Jurnaliștii italieni nu au specificat dacă Radu va fi cedat definitiv la Cremonese sau va fi numai împrumutat. Contractul românului cu Inter este valabil până în 2024, iar cota sa de piață este de 4 milioane de €.
În lotul lui Cremonese mai este un român. E vorba despre Dennis Politic, un atacant lateral de 22 de ani, care a fost cumpărat în iarna trecută de la Bolton (Liga a 4-a din Anglia). Acesta a jucat numai 3 meciuri în sezonul recent încheiat din Serie B, nereușind să marcheze vreun gol.
În trecutul apropiat, la Cremonese a jucat și Vasile Mogoș, om cu 3 selecții la prima reprezentativă a României, care acum evoluează la Crotone.
Serie A
Radu Drăgușin, dorit în Italia lângă alți români! Ce club s-a interesat de fundașul de 20 de ani
24/06/2022 LA 07:29
Serie A
Paul Pogba la Juventus, afacere încheiată! Mijlocașul va câștiga jumătate din cât i-a propus United
23/06/2022 LA 19:47