Într-o etapă în care Zlatan Ibrahimovic s-a întors cu gol la AC Milan după o pauză de 4 ani, iar Juventus și Inter Milano s-au împiedicat, Jose Mourinho a fost și el în centrul atenției în Serie A.
În primul rând, pentru că managerul portughez, ajuns în vară la AS Roma, a jucat meciul cu numărul 1.000 din carieră, în partida cu Sassuolo (scor 2-1). Apoi, pentru că a "furat"" toate cadrele TV la golul victoriei realizat de Stephan El Shaarawy în minutul 92.
Serie A
Se pregătește o nouă trădare istorică în Serie A! Un fost star al Milanului negociază cu Inter
02/12/2022 LA 14:00
Special One a făcut un sprint spre peluza Curva Sud, cu pumnul în sus și gura deschisă, urmărindu-i pe jucători, în timp ce se îngrămădeau pentru a sărbători reușita.

Jose Mourinho: "În timpul săptămânii am fost un mincinos"

După succesul cu Sassuolo, managerul portughez a declarat: "În timpul săptămânii am fost un mincinos, când am spus că nu este un meci special. Dar a fost un moment special pentru mine. Și îmi voi aminti de el până în ultima zi a vieții mele. Mi-a fost o teamă extraordinară că voi trăi pentru totdeauna cu amintirea unei înfrângeri în ziua celui de-al 1000-lea joc pe bancă. I-am mințit pe toți despre asta! S-ar fi putut încheia și 6-6, 7-7 această partidă după numărul de ocazii. A fost joc extraordinar, cu o emoție extraordinară".
Deși a ajuns la 58 de ani, Mourinho a declarat că s-a simți ca un copil la această confruntare. "Astăzi nu am 58 de ani, ci 14, când începi să visezi o carieră în fotbal. A fost o cursă pentru copii (n.r. referitor la sprintul de la golul de 2-1), mi-am cerut scuze lui Dionisi (n.r. antrenorul oaspeților)", a mai declarat Mourinho.
Special One și-a început cariera de antrenor în Portugalia, când a preluat în 2000 pentru scurt timp Benfica. Au urmat apoi Uniao Leiria, FC Porto, iar de aici o carieră fulminantă.
După un mandat nereușit la Tottenham, el a ajuns la AS Roma, unde a câștigat toate cele cinci jocuri, două în Conference League și trei în Serie A. După succesul cu Sassuolo, Roma a devenit lider în Italia. Maximum de puncte mai au Milan și Napoli.
Serie A
Juventus, lovită din toate părțile! UEFA, somată de La Liga să-i sancționeze urgent pe torinezi
29/11/2022 LA 19:44
Serie A
Tătărășanu și Ionuț Radu, considerați cei mai slabi portari din Serie A!
26/11/2022 LA 08:31