Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jose Mourinho a explodat după ultimul meci al Romei: "Numele fotbalului trebuie schimbat"

Nicu Savin

Publicat 05/02/2022 la 21:54 GMT+2

Jose Mourinho a avut un discurs dur după ce AS Roma a remizat pe teren propriu cu Genoa, scor 0-0. Antrenorul portughez a fost vehement la adresa arbitrajului din cauza unui gol anulat echipei sale în prelungirile partidei.

José Mourinho, Roma, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

AS Roma venea după 2 succese consecutive și avea un meci la îndemână pe teren propiru contra celor de la Genoa, penultima clasată. "Giallorossii" au dominat copios partida, dar nu au g[sit drumul spre gol nici dup[ eliminarea lui Ostigard din minutul 67.
Echipa lui Mourinho putea obțien totuși cele 3 puncte, dar golul marcat de Zaniolo în prelungirile partidei a fost anulat după intervenția VAR, pentru un presupus fault făcut de Tammy Abraham la faza respectivă. Jucătorii Romei au protestat vehement, dar nu au mai putut întoarce decizia. Mai mult, Zaniolo a văzut roșu pentru proteste, iar meciul s-a terminat într-o notă extrem de tensionată.

Jose Mourinho: "În ochii puterii, Roma este prea mică"

Mourinho s-a descătușat la finalul meciului, având un discurs extrem de vehement la adresa arbitrajului și a conducătorilor fotbalului din Italia.
"Dacă arbitrul a decis așa, înseamnă că fotbalul, jocul nostru, de care s-a îndrăgostit atâta lume, s-a schimbat. Dacă acela este fault (n.r. faultul lui Abraham pentru care s-a anulat golul Romei), atunci fotbalul nu mai este fotbal, numele său ar trebui schimbat.
Pentru noi va fi fost un 'deja-vu' pentru că acest în sezon ni s-a întâmplat deja de multe ori. În ochii puterii, Roma este prea mică. Zaniolo nu ar fi primit cartonaș roșu dacă juca la Juventus, Inter sau Milan. L-a întrebat pe arbitru de ce a anulat golul și a fost eliminat. Nu l-a jignit. Lautaro Martinez, Chiellini sau Ibrahimovic nu ar fi văzut roșu. Mă opresc aici, pentru că Jose Mourinho, care a ajuns aici acum șapte luni, este tratat diferit atunci când deschide gura", a spus Mourinho, citat de Gazzetta dello Sport.
Dacă Roma s-ar fi impus în meciul de azi, Mourinho l-ar fi egalat pe Antonio Conte la numărul de victorii în primele 100 de meciuri în Serie A.
În urma remizei cu Genoa, Roma rămâne pe locul 6 în clasament, la 3 puncte distanță de Juventus, care are și un meci în minus. În etapa următoare,echipa lui Jose Mourinho va juca în deplasare cu Sassuolo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo