AS Roma s-a deplasat la Sevilla pentru a disputa un meci amical în compania celor de la Real Betis. Până în minutul 58 al partidei, nimic nu anunța ce avea să se întâmple. La scorul de 2-2, Alex Moreno a înscris al treilea gol al echipei sale, iar arbitrul partidei a validat reușita, în ciuda protestelor venite din partea jucătorilor Romei, care au acuzat un henț al fundașului spaniol.
În urma protestelor, Lorenzo Pellegrini a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. În acel moment, Jose Mourinho a pătruns pe teren și s-a dus direct la arbitru pentru a-i cere socoteală. În urma acestui eveniment, portughezul a văzut și el cartonașul roșu și a fost trimis în tribune. În timp ce părăsea terenul, "The Special One" a aplaudat ironic decizia arbitrului.
Serie A
Răsturnare de situație în cazul lui Ionuț Radu! Unde este dorit și cum a reacționat Inter
ACUM 8 ORE
Din acel moment, Roma nu a mai fost concentrată la meci. Gianluca Mancini și Rick Karsdorp au fost și ei eliminați, Roma terminând în opt oameni meciul câștigat de Betis în cele din urmă cu scorul de 5-2.

Mourinho s-a întors în Italia după 11 ani

După ce s-a despărțit de Tottenham în luna aprilie, Jose Mourinho nu a stat foarte mult timp fără echipă. Portughezul a acceptat oferta celor de la AS Roma și s-a întors în Italia după 11 ani. În perioada 2008-2010, Jose Mourinho a fost antrenorul celor de la Inter Milano, echipă cu care a reușit să câștige tripla în Italia: Serie A, Cupa Italiei și Liga Campionilor. Cu echipa din capitala Italiei, Jose Mourinho a semnat un contract valabil până în 2024.
"Este un oraș frumos, dar nu de asta am venit la Roma, nu sunt în vacanță. Oricum, ziariștii de aici sunt incredibili, mi-am schimbat numărul de telefon de 3 ori și tot l-ați aflat. Îmi era dor de Italia.
Iar când vorbim de fotbalul italian, vorbim de finaliștii de la Euro 2020, iar cei mai mulți jucători ai 'Squadrei Azzurra' sunt din Serie A. Dacă acest campionat nu e considerat unul de top, atunci trebuie să muncim mai mult. Eu sunt la Roma, deci sunt și în slujba fotbalului italian.
Dar voi știți că eu nu sunt simpatic când mă apuc de treabă, trebuie să-mi apăr echipa. Sunt antrenorul Romei, nu vreau să fiu în altă parte. Am multe de făcut. Nu vreau să intru în polemici, sunt mai matur, dar voi sări mereu să-mi apăr echipa", a declarat Jose Mourinho după revenirea în Italia.
Serie A
Inter acuză în continuare problemele financiare! Împrumut de peste 400 de milioane de euro
IERI LA 14:30
Serie A
Milan și Juventus, egal pentru Inter! Derby-ul etapei din Serie A a fost unul care a lăsat de dorit
23/01/2022 LA 21:59