În așteptarea marelui derby AS Milan – Inter Milano, programat în această seară, de la ora 21:45, știrea momentului în Serie A este faptul că Jose Mourinho a suferit o nouă înfrângere neașteptată. Echipa pe care o conduce, AS Roma, a fost întrecută cu 3-2, în deplasare, de Venezia.
Formația din capitala Italiei a avut 2-1, dar nou-promovata a reușit să întoarcă rezultatul în partea secundă.
Scottish Premiership
Prima echipă care începe negocierile pentru Ianis Hagi! Unde este dorit din această iarnă
ACUM 6 ORE

Mourinho e în pericol: AS Roma a câștigat doar cu Cagliari în ultimele 7 jocuri oficiale

În ultimele 7 partide oficiale, AS Roma a câștigat o singură partidă, în deplasare, cu Cagliari, 0-1. În această serie a înregistrat nu mai puțin de patru înfrângeri, dintre care și un incredibil 1-6 cu Bodo/Glimt în Europa Conference League. După ultimul rezultat, AS Roma a rămas la 12 puncte de liderul Napoli, care nu a evoluat încă în această rundă.
De pe altă parte, Venezia a obținut doar al treilea succes stagional. Și a fost prima dată când au marcat mai mult de două goluri într-un meci în acest sezon.
După acest ultim rezultat, Jose Mourinho se simte tot mai inconfortabil pe banva tehnică a romanilor, pentri că valul de contestații la adresa lui s-au înmulțit. Managerul portughez este deja sub o mare presiune.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Scottish Premiership
Rangers i-a stabilit prețul lui Ianis Hagi! Cât trebuie să plătească echipele care îl vor
IERI LA 16:13
Serie A
Premieră în Serie A! Atacantul care i-a adus victoria lui Mourinho la Genoa a scris istorie
22/11/2021 LA 08:29