Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jose Mourinho, săgeți către Sarri înainte de AS Roma - Lazio! Răspunsul italianul a venit imediat

Nicu Savin

Actualizat 19/03/2022 la 22:40 GMT+2

Jose Mourinho a făcut o declarație savuroasă după ce AS Roma s-a calificat în sferturile Conference League, spunând că jucătorii săi vor fi obosiți la derby-ul cu Lazio, în timp ce fotbaliștii lui Lazio "stau și fumează" cu Maurizio Sarri. Răspunsul antrenorului lazialilor a venit imediat și a fost la fel de ironic.

Maurizio Sarri, José Mourinho, Lazio-Roma, Serie A 2021-22, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

AS Roma - Lazio este meciul care oprește în loc capitala Italiei de fiecare dată. Ambițiile sunt enorme de fiecare parte, cu atât mai mult atunci când partida are o miză semnificativă. Ultimul "Derby della Capitale" din această stagiune are o importanță aparte, cele două echipe fiind în luptă directă pentru locul 5, care duce în grupele Europa League.
Roma a jucat la jumătatea săptămânii în Conference League, competiție în care s-a calificat în sferturile de finală, după ce a trecut de olandezii de la Vitesse Arnhem. Imdediat după acel meci, Jose Mourinho a avut o declarație ironică la adresa rivalilor din Roma, făcută cu scopul de a evidenția faptul că Lazio va fi mai odihnită la ora marelui meci de duminică, deoarece a avut o săptămână întreagă la dispoziție pentru a pregăti partida.
"Normal că nu sunt mulțumit că mulți dintre jucătorii folosiți acum vor juca din nou duminică, iar cei de la Lazio au petrecut seara fumând o țigară cu Sarri", a spus Mourinho după meciul cu Vitesse. Declarațiile lusitanului vin în condițiile în care adicția lui Sarri pentru fumat este arhicunoscută.
Citește și:

Mourinho a primit o replică ironică de la Sarri

La conferința de presă de dinaintea partidei, Maurizio Sarri i-a oferit replica lui Jose Mourinho, iar aceasta a fost la fel de ironică precum declarația "Specialului".
"A spus-o cam târziu. M-am lăsat de fumat de câteva zile. Poate o mă apuc iar, dar, pentru moment, m-am lăsat. Roma - Lazio este un meci unic, nu contează clasamentul sau parcursul european. Când joacă aceste două echipe nu putem să ne gândim că noi antrenorii, am putea fi mai importanți", a spus Sarri, citat de Gazzetta dello Sport.
Înaintea confruntării de duminică, Lazio e pe locul 5, cu un punct peste AS Roma, dar cele două ar putea fi depășite de Atalanta, care are un meci mai puțin. În tur Lazio a fost gazdă și s-a impus cu un 3-2 spectaculos.
În ceea ce privește duelul de la distanță dintre Mourinho și Sarri, cei doi s-au mai aflat o singură dată față în față cu excepția meciului retur. Se întâmpla în sezonul 2018-2019, când cei doi le antrenau pe Manchester United și Chelsea, meciul respectiv terminându-se egal, 2-2.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo