Articol scris de Andrei Nicolae
Nigeria caută un nou antrenor după despărțirea de Gernot Rohr, iar antrenorul aflat pe lista de succesori ai neamțului este managerul Romei. Pinnick a declarat că dorește un tehnician disciplinat, care să aibă foame de trofee, președintele nigerian având în vizor câștigarea Cupei Națiunilor a Africii anul viitor.
Pinnick este foarte ambițios și a declarat că a vorbit deja despre preluarea postului cu antrenorul trecut pe la echipe precum Real Madrid, Chelsea sau Tottenham, conform unui cotidian nigerian numit Daily Trust. "Impactul pe care trebuie să îl aibă noul antrenor trebuie să fie asupra disciplinei. Desigur că Mourinho este o opțiune. Nu o să vă spun că nu am vorbit cu Mourinho pentru că am făcut-o și ministrul sportului a vorbit și el și nu este nimic rău în asta".
Premier League
Salah a explicat cum i-a schimbat viața decizia lui Mourinho de a nu-l mai folosi la Chelsea
12/01/2022 LA 13:18

Jose Mourinho, selecționerul Nigeriei? Oferta primită de portughez

Mourinho a semnat un contract pe 3 ani cu Roma în Mai cu dorința de a construi un proiect câștigator pentru următorii ani. Deși nu a avut parte de cel mai bun început de campanie, capitolinii fiind pe locul 6, la 14 puncte de liderul Inter, este puțin probabil ca antrenorul Romei să abandoneze această misiune atât de devreme.
Pinnick a dezvăluit și alți doi candidați alături de care a vorbit, și anume Jose Peseiro, fostul antrenor de la Porto și de la Sporting Lisabona și Mladen Krstajic, tehnicianul care a ajuns ulterior la Maccabi Tel Aviv. "Ei sunt genul de antrenori care nu pot fi subminați de jucători. Când am vorbit cu unul din ei marți, deja urmărea jucătorii noștri și îmi spunea lucruri pe care nici măcar eu nu le cunoșteam. A fost destul de impresionant și mi-a spus punctele forte ale fiecărui jucător și asta m-a luat prin surprindere".
https://i.eurosport.com/2021/12/24/3276752.jpg
Serie A
De ce nu a reușit Roma să câștige meciul cu Juventus! Mourinho a dezvăluit ce probleme are la echipă
09/01/2022 LA 20:37
Serie A
Duel nebun pe Olimpico! Juventus s-a impus în fața Romei după un meci cu 7 goluri
09/01/2022 LA 19:48