Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jose Mourinho vrea să aducă la AS Roma un jucător "uitat" de Solskjaer pe bancă la Manchester United

Alex Masgras

Publicat 13/11/2021 la 11:16 GMT+2

Jose Mourinho, antrenorul lui AS Roma, vrea să aducă pe Olimpico un jucător pe care chiar el l-a adus la fosta sa echipă, Manchester United, care a prins foarte puține minute în acest sezon pentru echipa lui Ole Gunnar Solskjaer.

Jose Mourinho

Credit imagine: Getty Images

Jose Mourinho se pregătește pentru perioada de mercato din această iarnă. Tehnicianul lui AS Roma a pus ochii pe compatriotul său, Diogo Dalot, fundașul central de 22 de ani al fostei sale echipe, Manchester United, potrivit italienilor de la calciomercato.
O mutare a lui Diogo Dalot pe Olimpico ar putea reprezenta o gură de aer pentru cariera tânărului fotbalist, care în acest sezon a prins foarte puține minute sub comanda lui Ole Gunnar Solskajer, în condițiile în care Manchester United se confruntă cu grave probleme în defensivă. Acesta a bifat doar trei partide în Premier League, acesta jucând și în două partide din UEFA Champions League și o partidă din Cupa Ligii Angliei.
Diogo Dalot a sosit la Manchester United în vara anului 2018, în mandatul lui Jose Mourinho. În ciuda tinereții sale, acesta a fost considerat un jucător promițător pentru "diavolii roșii", dar acesta pare că a fost "uitat" de tehnicianul norvegian.

Diogo Dalot, titular în naționala Portugaliei

Chiar dacă la echipa de club nu a prins foarte multe minute în acest sezon, Diogo Dalot a fost integralist în partida pe care Portugalia a disputat-o în Irlanda, terminată la egalitate, scor 0-0. Selecționerul lusitanilor, Fernando Santos, l-a preferat pe jucătorul lui United în detrimentul lui Joao Cancelo, fundașul lui Manchester City care se află într-o formă foarte bună.
Decizia lui Santos de a îl titulariza pe Dalot a fost una inspirată, acesta reușind o partidă foarte bună, în care și-a ajutat echipa să nu primească gol în partida contra Irlandei.
BVB steht kurz vor einer Leihe von Dalot
Ținând cont de faptul că nu primește foarte multe șanse pe Old Trafford, o mutare la AS Roma ar putea fi pe placul lui Diogo Dalot, mai ales în contextul în care cunoaște foarte bine Serie A, acesta fiind și apreciat pentru prestațiile sale bune avute sezonul trecut, atunci când a fost împrumutat la AC Milan.
Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă Manchester United îl va ceda ușor pe Dalot în această iarnă, mai ales în condițiile în care postul lui Ole Gunnar Solskjaer este în pericol, după rezultatele sub așteptări ale "diavolilor roșii" din această toamnă. O eventuală despărțire de antrenorul norvegian ar putea să însemne și o schimbare pentru fundașul portughez, care poate primi mai multe șanse de la un nou antrenor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo