No Ronaldo, No Party la Torino! Juventus are un singur punct după primele 2 etape din Serie A și ultima înfrângere este dureroasă. Echipa lui Allegri a pierdut pe teren propriu cu Empoli, 0-1. Un gol reușit în prima repriză de Mancuso a decis partida jucată la Torino.
Fanii lui Juve sunt iritați de felul în care arată echipa și au luat cu asalt rețelele sociale pentru a exprima dezacordul. "Problema nu este că Juventus a pierdut. Problema este că Empoli a meritat să câștige" este mesajul cel mai des întâlnit.
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
IERI LA 09:35
Chiesa a încercat să salveze onoarea lui Juventus, dar portarul lui Empoli Vicario a făcut un meci mare. Adus de la Sassuolo, campionul european Locatelli a debutat, dar nu a impresionat. "A fost un festival al erorilor tehnice! Gata. Vă rog să nu mă mai intrebați de Ronaldo. A fost un jucător foarte important, un marcator, dar a plecat și ne vom descurca fără el" a reacționat după înfrângerea cu Empoli, Massimiliano Allegri.
Remarcatul italienilor este portarul lui Empoli Vicario. Acesta este unul dintre cei 7 fotbaliști pe care Empoli i-a adus în această vară, la revenirea în Serie A.
Juve a rămas cu un singur punct după 2 etape și are un program foarte greu. În următoarele 2 etape, echipa lui Allegri va întâlni Napoli în deplasare și Milan pe teren propriu.
Premier League
Cât de orgolios e Ronaldo! Rio Ferdinand a dezvăluit ce mesaj a primit, în direct, de la CR7
15/09/2021 LA 11:08
Liga Campionilor UEFA
De ce a fost schimbat Ronaldo în meciul cu Young Boys! Justificările lui Solskjaer
14/09/2021 LA 20:32