No Ronaldo, No Party la Torino! Juventus are un singur punct după primele 2 etape din Serie A și ultima înfrângere este dureroasă. Echipa lui Allegri a pierdut pe teren propriu cu Empoli, 0-1. Un gol reușit în prima repriză de Mancuso a decis partida jucată la Torino.
Fanii lui Juve sunt iritați de felul în care arată echipa și au luat cu asalt rețelele sociale pentru a exprima dezacordul. "Problema nu este că Juventus a pierdut. Problema este că Empoli a meritat să câștige" este mesajul cel mai des întâlnit.
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
ACUM 6 ORE
Chiesa a încercat să salveze onoarea lui Juventus, dar portarul lui Empoli Vicario a făcut un meci mare. Adus de la Sassuolo, campionul european Locatelli a debutat, dar nu a impresionat. "A fost un festival al erorilor tehnice! Gata. Vă rog să nu mă mai intrebați de Ronaldo. A fost un jucător foarte important, un marcator, dar a plecat și ne vom descurca fără el" a reacționat după înfrângerea cu Empoli, Massimiliano Allegri.
Remarcatul italienilor este portarul lui Empoli Vicario. Acesta este unul dintre cei 7 fotbaliști pe care Empoli i-a adus în această vară, la revenirea în Serie A.
Juve a rămas cu un singur punct după 2 etape și are un program foarte greu. În următoarele 2 etape, echipa lui Allegri va întâlni Napoli în deplasare și Milan pe teren propriu.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23