"Bătrâna doamnă" a mai pierdut în această vară un jucător din compartimentul defensiv, respectiv pe Giorgio Chiellini, care a decis să plece la Los Angeles FC pentru a-și încheia cariera. Echipa lui Massimiliano Allegri este astfel nevoită să caute un nou fundaș central, după cele două pierderi care s-au produs în această vară.
Juventus are patru fundași pe lista de transferuri, iar cel mai sonor nume este Pau Torres. Jucătorul de 25 al lui Villareal este prima opțiune a lui Juve, dar este în același timp și cea mai scumpă. Ibericul nu vrea să părăsească echipa de pe Estadio de la Ceramica pentru mai puțin de 50 de milioane de euro.
Serie A
Dennis Man și Valentin Mihăilă au marcat pentru Parma în prima etapă din Serie B
IERI LA 20:45
Gabriel, brazilianul lui Arsenal, este alt fundaș care poate ajunge în Serie A în această vară. William Saliba, unul dintre tinerii echipei lui Arteta, s-a întors după împrumutul la Olympique de Marseille, iar locul sud-americanului în lotul "tunarilor" nu pare asigurat.
Citește și:

Juve vrea să îi "sufle" un jucător rivalei Inter

Alte două nume care au fost vehiculate în jurul lui Juventus au fost cele ale lui Gleison Bremer și Nikola Milenkovic. Brazilianul celor de la Torino este în discuții cu Inter, însă Juventus este interesată de semnătura jucătorului de 25 de ani. Milenkovic este ultimul jucător aflat pe lista lui Allegri, însă este cea mai realistă opțiune la momentul actual pentru "bătrâna doamnă".
Fundașul Fiorentinei a înregistrat 172 de partide în tricoul viola în perioada 2017-2022. Bremer a ajuns la Torino, rivala lui Juventus, în urmă cu patru ani, iar brazilianul a adunat 110 meciuri în echipamentul echipei italiene.
Serie A
Abraham a vorbit despre mutarea sa la Roma: "Cea mai bună decizie din viața mea"
29/07/2022 LA 10:42
Serie A
Juventus încearcă un transfer de urgență, după ce Pogba s-a accidentat și va rata startul sezonului
28/07/2022 LA 15:26