Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus, în criză profundă! Torinezii au pierdut și cu Verona, iar titlul devine un vis imposibil

Nicu Savin

Actualizat 30/10/2021 la 21:28 GMT+3

Juventus a pierdut în deplasarea de la Verona, scor 1-2, iar formația lui Allegri a ajuns la 3 meciuri consecutive fără victorie în Seria A.

Lo sconforto di Alex Sandro e Leonardo Bonucci, Verona-Juventus, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

După ce a traversat o perioadă excelentă în urmă cu câteva săptămâni, Juventus a intrat într-o criză profundă de rezultate, iar titlul în Serie A se îndepărtează văzând cu ochii.
La jumătatea săptămânii, torinezii pierduseră acasă cu Sassuolo, astfel că erau obligați să câștige la Verona pentru a nu pierde definitiv contactul cu celelalte echipe din frunte. Doar că în calea "bianconerrilor" a ieșit Giovani Simeone, care după ce a reușit un "poker" împotriva lui Lazio în urmă cu o săptămână a avut o prestație de vis și contra lui Juventus.
Fiul lui Diego Simeone a reușit o dublă în doar 4 minute (min.11 și 14), a 2-a reușită fiind una de generic. Cu aceste goluri, Simeone a ajuns la 6 reușite în carieră contra lui Juventus, care a devenit victima sa preferată.
Juventus a pus apoi presiune la poarta gazdelor, dar Dybala și Alex Sandro au fost de fiecare dată impreciși în execuții când au încercat să marcheze. Argentinianul a fost cel mai aproape în finalul primei reprize, dar șutul său năpraznic a lovit bara transversală.
Citește și:

Verona - Juventus 2-1 | Scudetto, un vis aproape imposibil pentru torinezi

Repriza secundă s-a desfășurat după aceleași coordonate, cu Juventus alergând după golul care să o readucă în meci și cu Verona încercând să-și conserve avantajul. Juan Cuadrado a avut o ocazie mare în minutul 63, dar reluarea sa din voleu a fost scoasă cu un reflex de zile mari al lui Montipo.
Weston McKennie a reaprins speranța în tabăra piemontezilor în minutul 80 reușind un gol superb, cu un șut de la marginea careului. Juve a forțat egalarea pe final, dar imprecizia lui Morata din minutul 82 sau intervenția miraculoasă a lui Montipo la șutul lui Dybala din minutul 90 au păstrat toate punctele la Verona.
Juventus a ajuns astfel la 3 partide consecutive fără victorie în Serie A și rămâne cu 15 puncte în clasament, tot atâtea cât a acumulat și Verona prin victoria de azi.Așadar, după 11 etape scurse din acest sezon, Juventus este pe locul 9 și poate coborî chiar mai jos până la finalul rundei. În acest moment, diferența dintre Juventus și Milan sau Napoli este de 13 puncte, dar cele 2 echipe aflate la egalitate în fruntea calsamentului nu au jucat încă în această etapă.
Toate rezultatele negative ale echipei lui Allegri se datorează în special apărării foarte slabe. Juve a încasat 15 goliuri în primele 11 etape, ceea ce nu s-a mai întâmplat pentru Bătrâna Doamnă din sezonul 1961-1962. În acea stagiune, gruparea din Torino a terminat pe locul 12 în Serie A
Pentru Juve urmează duelul cu Zenit din Champions League, iar înainte de întreruperea de 2 săptămâni dedicată meciurilor internaționale torinezii vor mai juca și cu Fiorentina, în Serie A.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo