După ce a traversat o perioadă excelentă în urmă cu câteva săptămâni, Juventus a intrat într-o criză profundă de rezultate, iar titlul în Serie A se îndepărtează văzând cu ochii.
La jumătatea săptămânii, torinezii pierduseră acasă cu Sassuolo, astfel că erau obligați să câștige la Verona pentru a nu pierde definitiv contactul cu celelalte echipe din frunte. Doar că în calea "bianconerrilor" a ieșit Giovani Simeone, care după ce a reușit un "poker" împotriva lui Lazio în urmă cu o săptămână a avut o prestație de vis și contra lui Juventus.
Fiul lui Diego Simeone a reușit o dublă în doar 4 minute (min.11 și 14), a 2-a reușită fiind una de generic. Cu aceste goluri, Simeone a ajuns la 6 reușite în carieră contra lui Juventus, care a devenit victima sa preferată.
Serie A
Șoc în Italia! Conducerea lui Juventus a demisionat! Andrea Agnelli și Pavel Nedved, OUT de la club
ACUM 4 ORE
Juventus a pus apoi presiune la poarta gazdelor, dar Dybala și Alex Sandro au fost de fiecare dată impreciși în execuții când au încercat să marcheze. Argentinianul a fost cel mai aproape în finalul primei reprize, dar șutul său năpraznic a lovit bara transversală.
Citește și:

Verona - Juventus 2-1 | Scudetto, un vis aproape imposibil pentru torinezi

Repriza secundă s-a desfășurat după aceleași coordonate, cu Juventus alergând după golul care să o readucă în meci și cu Verona încercând să-și conserve avantajul. Juan Cuadrado a avut o ocazie mare în minutul 63, dar reluarea sa din voleu a fost scoasă cu un reflex de zile mari al lui Montipo.
Weston McKennie a reaprins speranța în tabăra piemontezilor în minutul 80 reușind un gol superb, cu un șut de la marginea careului. Juve a forțat egalarea pe final, dar imprecizia lui Morata din minutul 82 sau intervenția miraculoasă a lui Montipo la șutul lui Dybala din minutul 90 au păstrat toate punctele la Verona.
Juventus a ajuns astfel la 3 partide consecutive fără victorie în Serie A și rămâne cu 15 puncte în clasament, tot atâtea cât a acumulat și Verona prin victoria de azi.Așadar, după 11 etape scurse din acest sezon, Juventus este pe locul 9 și poate coborî chiar mai jos până la finalul rundei. În acest moment, diferența dintre Juventus și Milan sau Napoli este de 13 puncte, dar cele 2 echipe aflate la egalitate în fruntea calsamentului nu au jucat încă în această etapă.
Toate rezultatele negative ale echipei lui Allegri se datorează în special apărării foarte slabe. Juve a încasat 15 goliuri în primele 11 etape, ceea ce nu s-a mai întâmplat pentru Bătrâna Doamnă din sezonul 1961-1962. În acea stagiune, gruparea din Torino a terminat pe locul 12 în Serie A
Pentru Juve urmează duelul cu Zenit din Champions League, iar înainte de întreruperea de 2 săptămâni dedicată meciurilor internaționale torinezii vor mai juca și cu Fiorentina, în Serie A.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39
Cupa Mondială FIFA
Benzema nu va juca la Cupa Mondială! Balonul de Aur 2022 a transmis un mesaj emoționant din Qatar
20/11/2022 LA 06:12