Cristiano Ronaldo era dat ca sigur la Manchester City de presa internațională, dar lucrurile au luat o întorsătură total neașteptată, campioana Angliei renunțând la orice negociere cu privire la transferul portughezului. În scurt timp, Manchester United a intrat pe fir și l-a convins pe starul lusitan să semneze un contract.
Portughezul a lăsat un gol imens în atacul bianconerilor, dar aceștia s-au reorientat rapid și au adus un alt atacant din Premier League: Moise Kean. Informația a fost publicată de către Fabrizio Romano, jurnalistul popular pentru acuratețea sa în materie de transferuri.
Moise Kean a fost jucătorul lui Juventus în trecut, dar în 2019 a fost transferat de formația englezească Everton. Atacantul nu a avut prestații remarcabile în Premier League, dar după un sezon a fost împrumutat de PSG.
Serie A
Milan și Juventus, egal pentru Inter! Derby-ul etapei din Serie A a fost unul care a lăsat de dorit
ACUM O ZI
La Everton a adunat 39 de meciuri, reușind doar 4 goluri și 2 pase de gol. În Franța, la PSG, atacantul italian s-a descurcat ceva mai bine și a înscris 17 goluri în 41 de meciuri jucate.
Juventus ar urma să achite aproximativ 20 de milioane de euro pentru transferul lui Kean.

Eden Hazard este pe lista lui Juventus

Belgianul Eden Hazard este un alt fotbalist important aflat pe lista celor de la Juventus, conform Marca. Juve caută o soluție care să nu le afecteze foarte mult situația financiară și ar vrea doar un împrumut al lui Hazard.
Belgianul a sosit la Real Madrid în vara anului 2019 și mai are încă trei ani de contract la formația blanco. De când a semnat, Hazard a fost bântuit de multe accidentări care l-au ținut departe de terenul de fotbal. Astfel, realizările sale în tricoul madrilenilor nu sunt deloc lăudabile. Mijlocașul a adunat 45 de meciuri și a reușit doar 5 goluri și 9 pase de gol.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
20/01/2022 LA 08:42
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
17/01/2022 LA 09:36