Cristiano Ronaldo era dat ca sigur la Manchester City de presa internațională, dar lucrurile au luat o întorsătură total neașteptată, campioana Angliei renunțând la orice negociere cu privire la transferul portughezului. În scurt timp, Manchester United a intrat pe fir și l-a convins pe starul lusitan să semneze un contract.
Portughezul a lăsat un gol imens în atacul bianconerilor, dar aceștia s-au reorientat rapid și au adus un alt atacant din Premier League: Moise Kean. Informația a fost publicată de către Fabrizio Romano, jurnalistul popular pentru acuratețea sa în materie de transferuri.
Moise Kean a fost jucătorul lui Juventus în trecut, dar în 2019 a fost transferat de formația englezească Everton. Atacantul nu a avut prestații remarcabile în Premier League, dar după un sezon a fost împrumutat de PSG.
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
IERI LA 21:01
La Everton a adunat 39 de meciuri, reușind doar 4 goluri și 2 pase de gol. În Franța, la PSG, atacantul italian s-a descurcat ceva mai bine și a înscris 17 goluri în 41 de meciuri jucate.
Juventus ar urma să achite aproximativ 20 de milioane de euro pentru transferul lui Kean.

Eden Hazard este pe lista lui Juventus

Belgianul Eden Hazard este un alt fotbalist important aflat pe lista celor de la Juventus, conform Marca. Juve caută o soluție care să nu le afecteze foarte mult situația financiară și ar vrea doar un împrumut al lui Hazard.
Belgianul a sosit la Real Madrid în vara anului 2019 și mai are încă trei ani de contract la formația blanco. De când a semnat, Hazard a fost bântuit de multe accidentări care l-au ținut departe de terenul de fotbal. Astfel, realizările sale în tricoul madrilenilor nu sunt deloc lăudabile. Mijlocașul a adunat 45 de meciuri și a reușit doar 5 goluri și 9 pase de gol.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
15/09/2021 LA 08:21
Liga Campionilor UEFA
UEFA nu uită! Ce decizie incredibilă a luat față de cluburile fondatoare ale SuperLigii Europene
14/09/2021 LA 19:44