Radu Drăgușin este jucătorul lui Juventus din 2018, când a fost transferat pentru 2,1 milioane de euro. În acest sezon, fundașul în vârstă de 20 de ani a fost împrumutat la Sampdoria și apoi la Salernitana, urmând ca la finalul stagiunii să revină la Torino.
Impresarul fotbalistului, Florin Manea, a vorbit despre viitorul lui Drăgușin, care mai are contract cu "Bătrâna Doamnă" până în 2025. Agentul a explicat faptul că, cel mai probabil, torinezii vor alege să-l mai împrumute un sezon, dar că aceștia nu vor să-l vândă, cel puțin nu pentru o sumă mai mică de 10 milioane de euro.
În plus, Florin Manea s-a arătat convins că în următorii ani Radu Drăgușin va deveni unul dintre cei mai valoroși jucători ai echipei naționale a României, urmând să valoreze 40-50 de milioane de euro.
Serie A
Radu Drăgușin, la un pas de transferul la Genoa! Cum l-a convins Chiellini să accepte mutarea
ACUM 11 ORE
"Se întoarce la Juventus, dar probabil va avea încă un an în care va merge undeva împrumut, degeaba stă la Juventus dacă nu joacă. Când nu joci, ești dispus să faci greșeli pentru că nu ai meciuri în picioare.
Radu Drăgușin va fi, 15 ani de acum înainte, stâlpul echipei naționale. Nu zic acum că e talentul mondial, nu! Radu Drăgușin este un copil talentat, dar este un copil făcut din muncă, seriozitate și inteligență.
Acum, dacă ne uităm pe transfermarkt, este cotat la 3,5 milioane de euro, dar dacă ne uităm la evaluarea celor de la Juventus, fără 10 milioane de euro nu îl dau. În 5 ani o să valoreze sigur 40-50 de milioane", a declarat Florin Manea pentru Pro Arena.
Citește și:

Salernitana luptă pentru salvarea de la retrogradare

Radu Drăgușin a adunat 7 apariții în tricoul celor de la Salernitana, la care a ajuns în perioada de mercato de la începutul acestui an.
Echipa lui Davide Nicola luptă în acest final de sezon pentru salvarea de la retrogradare. Formația din Salerno este pe locul 17 în clasamentul din Serie A, având 30 de puncte, cu unul mai mult decât Cagliari (locul 18), cu două mai mult decât Genoa (locul 19) și cu 5 mai mult decât Venezia (locul 20). Echipele de pe ultimele 3 poziții ale ierarhiei vor retrograda în Serie B.
Până la finalul sezonului, Salernitana, care a ajuns la 6 meciuri fără înfrângere (4 victorii și două remize), le mai are de înfruntat pe Empoli (în deplasare) și Udinese (acasă).
Serie A
Radu Drăgușin, dorit în Italia lângă alți români! Ce club s-a interesat de fundașul de 20 de ani
24/06/2022 LA 07:29
Fotbal
Lider surpriză în lupta pentru trofeul Golden Boy 2022! Drăgușin, printre nominalizați
16/06/2022 LA 05:58