Juventus plănuiește să îi vândă în această vară pe Aaron Ramsey, Adrien Rabiot și Arthur Melo, asta după ce a decis să nu îi ia pe cei trei jucători în turneul de pregătire din Statele Unite ale Americii.
Cei trei mijlocași nu fac parte din planurile de viitor ale echipei lui Massimiliano Allegri, mai ales după revenirea lui Paul Pogba de la Manchester United.
De asemenea, Juventus ar scăpa și de plata unor salarii destul de mari, care se apropie în jurul a 7 milioane de euro pe an de jucător, potrivit Tuttosport.
Serie A
Abraham a vorbit despre mutarea sa la Roma: "Cea mai bună decizie din viața mea"
29/07/2022 LA 10:42
Citește și:

Aaron Ramsey a refuzat deja două oferte

Aaron Ramsey a revenit după un împrumut nereușit în Scoția, la Rangers. Galezul, care a mai evoluat în trecut și la Arsenal, a refuzat oferte de la Galatasaray și Fatih Karagumruk, echipa antrenată de Andrea Pirlo. Juventus negociază încă din luna mai cu Ramsey pentru a rezilia contractul, fiind dispusă să îi ofere suma de 2 milioane de euro. Cu toate acestea, Ramsey nu a fost de acord și a cerut 70% din salariul său, lucru care a nemulțumit conducerea "Bătrânei Doamne".
Dacă Ramsey a fost împrumutat în partea a doua a sezonului trecut la Rangers și a bifat doar 5 partide, Rabiot a evoluat în 45 de partide în toate competițiile pentru Juventus, în timp ce Arthur Melo a evoluat în 31 de partide.
Potrivit sursei mai sus menționate, Juventus este interesată de Leandro Paredes de la PSG, iar italienii își doresc să îl ofere pe Rabiot la schimb pentru argentinianul campioanei din Ligue 1.
În ceea ce îl privește pe Arthur Melo, singura echipă care și-a arătat interesul pentru el în această perioadă este Gremio, clubul la care și-a început cariera de fotbalist, chiar dacă au existat și zvonuri în legătură cu un interes din partea celor de la Arsenal pentru brazilian.
Serie A
Juventus încearcă un transfer de urgență, după ce Pogba s-a accidentat și va rata startul sezonului
28/07/2022 LA 15:26
Serie A
Roma a perfectat transferul lui Wijnaldum! Următoarea țintă a lui Mourinho: un jucător de la United
27/07/2022 LA 13:51