Juventus și Milan erau despărțite de 8 puncte înaintea meciului direct, deși trecuseră doar 3 etape din actuala stagiune din Serie A. Echipa lui Allegri adunase doar un punct, în timp ce rossonerii aveau punctaj maxim, astfel că torinezii nu concepeau un alt rezultat în afara victoriei în confruntarea de azi.
Începutul a fost ideal, Alvaro Morata deschizând scorul încă din minutul 4, când l-a executat pe Maignan cu o scăriță superbă, la capătul unui contra-atac școală. Până la pauză cele două echipe nu au mai avut ocazii foarte mari de a marca, astfel că la vestiare s-a intrat cu avantajul minim al gazdelor.
În partea secundă, Milanul a riscat mai mult și eforturile ofensive i-au fost răsplătite în minutul 76, când Ante Rebic a egalat cu o lovitură perfectă de cap, după un corner executat de Tonali.
Cupa Mondială FIFA
Giroud a devenit cel mai bun marcator din istoria Franței! Gol superb în optimile Cupei Mondiale
04/12/2022 LA 17:15
Primirea golului parcă a turnat plumb în ghetele torinezilor, care nu doar că nu au mai reușit să pună în pericol poarta adversă, dar puteau părăsi terenul învinși. În minutul 86, Pierre Kalulu s-a aflat față în față cu Szczesny, dar șutul fundașului de 21 de ani a fost respins în corner de polonez.

Juventus și-a egalat un record negativ vechi de 60 de ani

S-a terminat 1-1, iar Juventus înregistrează unul dintre cele mai proaste starturi de sezon din istorie, având numai 2 puncte după 4 etape și ocupând locul 18 în clasament. Din sezonul 1961-1962 nu s-a mai întâmplat ca Juventus să nu câștige niciun meci în primele 4 etape ale unui sezon.
În schimb, Milanul rămâne neînvinsă în acest sezon și are 10 puncte, împărțind primul loc din clasament cu marea rivală Inter, dar cele 2 ar putea fi depășite de Napoli, care are punctaj maxim după 3 etape și va juca mâine cu Udinese, în ultimul meci al rundei.
În etapa viitoare, Juventus va juca în deplasare cu Spezia, în timp ce AC Milan va primi vizita nou-promovatei Venezia.
Serie A
Juventus, în atenția UEFA pentru nerespectarea fair-play-ului financiar! Anunț de ultimă oră
01/12/2022 LA 18:18
Serie A
Juventus, lovită din toate părțile! UEFA, somată de La Liga să-i sancționeze urgent pe torinezi
29/11/2022 LA 19:44