Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus, victorie scurtă cu Spezia! Torinezii pun presiune pe echipele din fruntea clasamentului

Nicu Savin

Publicat 06/03/2022 la 21:04 GMT+2

Juventus s-a impus cu 1-0 contra Speziei, într-un meci contând pentru etapa a 29-a din Serie A. Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Alvaro Morata.

Alvaro Morata esulta dopo il gol in Juventus-Spezia, Serie A 2021/22

Credit imagine: Getty Images

Juventus traversează o perioadă excelentă din punct de vedere al rezultatelor. Echipa lui Allegri pornea mare favorită în fața Speziei, dar meciul a fost mai greu decât era de așteptat.
Oaspeții s-au apărat bine în prima parte a partidei, dar torinezii au reușit să desfacă defensiva echipei lui Thiago Motta în minutul 21. Locatelli l-a servit excelent pe Morata, iar acesta nu a ratat din poziție ideală și a deschis scorul. Până la auză putea fi 2-0, dar șutul lui Cuadrado din minutul 33 a fost respins de portarul advers.
Citește și:

Juventus - Spezia 1-0 | Torinezii pun presiune pe Inter, Milan și Napoli

În partea secundă oaspeții au riscat mai mult în atac și au fost aproape să scoată un punct din acest meci. În minutul 51, Kevin Agudelo a reluat cu capul, dar Szczesny a avut un reflex de zile mari și a îndepăratat pericolul. Același Agudelo l-a mai pus o dată la încercare pe polonezul din poarta lui Juventus, în minutul 80, dar acesta a fost din nou la post.
Juventus a gestionat ca o echipă mare ultimele 10 minute și a păstrat avantajul de pe tabelă până la fluierul final, obținând astfel o victorie extrem de importantă.
Prin acest succes, torinezii și-au consolidat poziția a 4-a în Serie A și pun presiune pe formațiile din fruntea clasamentului, Inter, Milan și Napoli. Diferența dintre bianconeri și liderul Inter este de doar 8 puncte, iar Juve nu poate fi scoasă definitiv din calcul în lupta pentru Scudetto.
În această seară va avea loc derby-ul dintre Napoli și Milan, învingătoarea urmând să treacă pe prima poziție. În cazul unui meci nul, va fi egalitate perfectă între Inter, Milan și Napoli, cu mențiunea că echipa campioană va avea un meci în minus. În orice caz, finalul de sezon din Serie A se anunță unul palpitant, cu cel puțin 3 echipe care au șanse reale la câștigarea campionatului.
Pentru Juventus urmează un meci în deplasare cu Sampdoria, după care echipa lui Allegri va avea de disputat returul cu Villarreal din optimile Champions League (în tur a fost 1-1).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo