Juventus are probleme cu disciplina, chiar dacă jucătorii se află la echipele naționale. Weston McKennie, mijlocașul american al celor de la Juventus, a încălcat protocolul COVID înaintea partidei SUA-Canada.
Mijlocașul în vârstă de 23 de ani a jucat în meciul de săptămâna trecută cu El Salvador, încheiat cu scorul de 0-0, dar a lipsit în partida încheiată la egalitate, 1-1, cu Canada, din cauza unei încălcări a protocolului. Imediat după această greșeală, McKennie a postat pe Instagram un story în care a anunțat că este suspendat și că nu va putea participa la meciul cu Canada.
"Din păcate am fost suspendat pentru meciul din această seară din cauza unei încălcări a protocolului COVID. Îmi cer scuze pentru acțiunile mele, îi voi susține pe băieți și sper să mă întorc la echipă cât mai repede", a spus Weston McKennie pe instagram.
Serie A
Inter acuză în continuare problemele financiare! Împrumut de peste 400 de milioane de euro
ACUM 4 ORE
Naționala Statelor Unite nu a intrat în detalii în legătură cu acest subiect, prezența lui McKennie în lotul echipei pentru meciul cu Honduras de miercuri fiind incertă, potrivit selecționerului echipei, Gregg Berhalter.

McKennie a mai încălcat regulile și în trecut la Juventus

Vestea că McKennie a încălcat protocolul COVID la echipa națională nu vine ca o noutate pentru cei din conducerea lui Juventus. Echipa din Torino are un set foarte stric de reguli atunci când vine vorba de disciplină care pot pune clubul într-o lumină proastă, chiar și în cazul în care jucătorii sunt plecați la echipele naționale.
La începutul acestui an, când Italia era în lockdown, Weston McKennie a organizat o petrecere, chiar înaintea derby-ului orașului Torino. În ciuda restricțiilor, la petrecerea lui McKennie au participat și Paulo Dybala și Arthur. Fiind recidivist, conducătorii lui Juventus iau în calcul varianta de a îl vinde pe american, după noua sa escapadă.
Potrivit celor de la Tuttosport, mijlocașul american poate ajunge în Premier League. Tottenham și Aston Villa sunt două cluburi interesate de serviciile lui McKennie. Potrivit aceleiași surse, Juventus i-a stabilit și un preț de pornire americanului – 25 de milioane de lire sterline.
Serie A
Milan și Juventus, egal pentru Inter! Derby-ul etapei din Serie A a fost unul care a lăsat de dorit
IERI LA 21:59
Serie A
Drăgușin a rămas fără antrenor la Sampdoria! Roberto D'Aversa a fost demis
17/01/2022 LA 12:35