Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus vrea întăriri din Premier League! Ce star de la Chelsea e așteptat în Italia

Bianca Dumitru

Publicat 26/04/2022 la 14:22 GMT+3

Oficialii lui Juventus vor să facă mai multe transferuri importante în această vară, iar unul dintre fotbaliștii doriți la Torino este Jorginho. Fotbalistul lui Chelsea nu exclude posibilitatea revenirii în Serie A.

Jorginho esulta con i compagni

Credit imagine: Getty Images

Șefii lui Juventus au început negocierile pentru unul dintre fotbaliștii doriți din următorul sezon la Torino. Este vorba despre Jorginho, mijlocașul lui Chelsea, care mai are contract cu londonezii până în vara anului 2023.
Fotbalistul în vârstă de 30 de ani este considerat de Max Allegri un jucător ideal pentru proiectul de reconstrucție pe care intenționează să îl implementeze la finalul acestui sezon.
Conform presei din Anglia, oficialii lui Juventus ar fi luat deja legătura cu reprezentanții fotbalistului, pentru a afla care sunt pretențiile financiare ale acestuia. Italienii așteaptă acum un semn de la englezi pentru a demara negocierile.
Se pare că Jorginho nu ar spune 'nu' unei reveniri în Serie A, unde a mai evoluat la Hellas Verona și Napoli înainte de a se transfera la Chelsea, pentru 57 de milioane de euro, în 2018. Însă, pentru ca mutarea să poată avea loc, Juventus trebuie să-l vândă pe Arthur, iar Chelsea trebuie să aibă noi proprietari.
Jorginho, cotat de site-ul transfermarkt.com la 45 de milioane de euro, a fost pe locul 3 în clasamentul pentru Balonul de Aur 2021 și are în palmares 9 trofee, inclusiv un Champions League, o Supercupă a Europei și un titlu de campion european cu Italia.
Citește și:

Ce ținte mai are Juventus pe piața de mercato

Juventus este gata de o campanie de transferuri fără precedent în istoria recentă. Oficialii torinezilor încearcă să-i aducă pe unii dintre cei mai buni jucători care rămân liberi de contract în această vară, urmând foarte probabil să mai achiziționeze, contra unor sume de bani importante, alți 2-3 jucători de mare valoare.
Unul dintre transferuri ar putea fi cel al lui Angel Di Maria, care este considerat înlocuitorul perfect pentru Paulo Dybala. Cu argentinianul în rol de dispecer, Dusan Vlahovic se poate transforma într-o mașinărie de goluri, e convins tehnicianul piemontezilor.
Marea provocare a italienilor va fi reprezentată de întărirea defensivei, unde șefii "Bătrânei Doamne" l-ar fi vrut pe Antonio Rudiger. Chiellini, chiar dacă va pleca sau nu la finalul acestei stagiuni, nu mai e o soluție pe termen mediu și lung.
În aceeași situație e și Bonucci, care, deși e mai tânăr, a avut probleme cu accidentările și nu a mai dat siguranță defensivei. Astfel, rămâne de văzut ce variantă vor găsi italienii, care ar mai avea în plan și aducerea unor fotbaliști din Serie A.
Printre aceștia se numără Scamacca și Raspadori, doi jucători de la Sassuolo care pot întări atacul lui Juventus, și Zaniolo, fotbalistul celor de la AS Roma care este în atenția torinezilor de mai mult timp.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo