Situația portarului român Ionuț Radu pentru sezonul viitor a fost stabilită. Va fi împrumutat de vicecampioana Italiei, Inter Milano, la nou-promovata Cremonese.
Ariedo Braida, directorul sportiv al nou-promovatei în Serie A, a confirmat vestea, atunci când a fost întrebat dacă vizita medicală a portarului român a fost programată.
„Da, va ajunge în Cremona și va efectua vizita medicală, iarluni va începe sezonul alături de noi”, a transmis acesta pentru calciomercato.
Serie A
Abraham a vorbit despre mutarea sa la Roma: "Cea mai bună decizie din viața mea"
29/07/2022 LA 10:42

Românul va fi titular

Momentan, Cremonese mai are un singur portar în lot, pe polonezul Dorian Ciezkowski, în vârstă de 21 de ani. Anul trecut, poarta a fost apărată de italianul Marco Carnesecchi (22 de ani), care a revenit la Atalanta după ce i-a expirat împrumutul. În aceste condiții, Ionuț Radu va fi, mai mult ca sigur în postura de titular al echipei din Cremona.
Până acum, Ionuț Radu a jucat în Serie A la Inter Milano (4 partide), Genoa (50 de meciuri) și în Serie B pentru Avellino (22 de întâlniri).
La Cremonese va ajunge și căpitanul naționalei României, fundașul central Vlad Chiricheș, care părăsește Sassuolo după două sezoane.
Serie A
Juventus încearcă un transfer de urgență, după ce Pogba s-a accidentat și va rata startul sezonului
28/07/2022 LA 15:26
Serie A
Roma a perfectat transferul lui Wijnaldum! Următoarea țintă a lui Mourinho: un jucător de la United
27/07/2022 LA 13:51