Romelu Lukaku s-a întors în vara anului 2021 la Chelsea, după ce s-a despărțit de Inter, echipa alături de care a cucerit în sezonul 2020/21 titlul în Serie A. Belgianul nu a reușit să se acomodeze în Anglia, sub comanda lui Thomas Tuchel, și a declarat deja că nu este fericit la Chelsea, visând să se întoarcă la Milano.
Cei de la Gazzetta dello Sport au anunțat în această dimineață că Lukaku își dorește să joace din nou la Inter, explicând și de ce mutarea are șanse minime de a se realiza. Chelsea a plătit 113 milioane de euro pentru a-l transfera în 2021, iar englezii nu vor să-l lase să plece decât în schimbul unei sume similare de bani.
În plus, fotbalistul câștigă anual 12 milioane de euro plus bonusuri, sumă pe care cei de la Inter nu-și permit să o plătească. De asemenea, potrivit jurnaliștilor italieni, "nerrazzurii" ar vrea să se bazeze în continuare mai degrabă pe fotbaliști tineri, iar din acest motiv oficialii de la Milano nu sunt dispuși să investească foarte mult în campania de transferuri de la finalul actualei stagiuni.
The Emirates FA Cup
Liverpool a cucerit trofeul FA Cup! "Cormoranii" au învins-o din nou pe Chelsea la penalty-uri
IERI LA 18:40
Conform sursei citate, Lukaku ar fi de acord să renunțe la pretențiile sale financiare pentru a se putea întoarce în Serie A, dar rămâne de văzut ce se va întâmpla, dacă italienii vor alege să-i dea o nouă șansă și dacă cele două cluburi vor ajunge ulterior la o înțelegere.
Citește și:

Lukaku a anunțat că nu e fericit la Chelsea

Faptul că Lukaku regretă plecarea de pe Giuseppe Meazza a fost dezvăluit încă de la finalul anului trecut. În decembrie, belgianul le-a promis fanilor că se va întoarce în Serie A pentru a îmbrăca din nou tricoul negru-albastru.
Lukaku a lăsat de înțeles că nu a fost alegerea sa să se întoarcă la Chelsea, inima sa rămânând în Lombardia. Totuși, oferta a fost de nerefuzat, iar conducerea lui Inter l-a împins către această decizie.
"Acum este timpul potrivit pentru a-mi împărtăși sentimentele. Am spus mereu că am Inter în inimă: mă voi ÎNTOARCE la Inter, chiar sper acest lucru. Iubesc Italia și cred că acesta e momentul potrivit pentru a vorbi și a-i informa pe oameni despre ce s-a întâmplat", a dezvăluit Lukaku, care a recunoscut și că nu se simte deloc bine în sistemul folosit de Chelsea.
"Fizic sunt bine, dar nu sunt fericit cu situația de la Chelsea. Tuchel a ales să joace în alt sistem, dar nu mă voi da bătut, voi fi profesionist. Nu sunt fericit cu ce se întâmplă, dar voi fi profesionist, nu mă pot da bătut acum", a mai spus vârful belgian.
Premier League
Lukaku, pregătit să vorbească despre viitorul său la Chelsea cu noii acționari! Declarația agentului
13/05/2022 LA 10:04
Premier League
Chelsea pregătește primele "tunuri" în noua eră! Cei doi jucători doriți insistent de Thomas Tuchel
10/05/2022 LA 12:05