Articol scris de Viviana Moraru
Ramsey este aproape de o revenire în Premier League, după două sezoane și jumătate petrecute la Juventus. Galezul a semnat în vara lui 2019 un contract cu torinezii valabil pe patru sezoane, iar primii săi doi ani au fost foarte reușiți, sub comanda lui Maurizio Sarri și Andrea Pirlo, reușind să câștige, în 2020, cel de-al 8-lea Scudetto la rând pentru Juventus.
Serie A
Inter rămâne la două puncte de AC Milan înainte de ultima etapă din Serie A! Cagliari, învinsă ușor
IERI LA 17:55
De la revenirea lui Allegri la echipă în vară, Ramsey nu a mai fost preferat pentru primul 11 al "Bătrânei doamne", bifând doar trei apariții ca titular în campionat de la începutul sezonului. Astfel, plecarea sa este iminentă, fapt confirmat chiar de Allegri: "Este pe punctul de plecare de la Juventus", a declarat antrenorul într-o conferință de presă. Când a fost întrebat de posibila destinație a mijlocașului, italianul a declarat: "Lucrăm la asta."

Ramsey revine în Premier League după două sezoane și jumătate

După 70 de apariții și șase goluri marcate în tricoul lui Juventus, Ramsey este gata de plecare. Acesta este ținta celor de la Newcastle, dar și Everton îl urmărește îndeaproape pe mijlocașul de 30 de ani. Nu este încă clar cum va semna Ramsey, dacă sub formă de împrumut sau transfer definitiv, dat fiind faptul că mai are contract pe un sezon și jumătate cu gruparea torineză.
Salariul pe care îl are pe Allianz Stadium o face pe Newcastle principala favorită în obținerea semnăturii jucătorului, deoarece este cea care-și permite să plătească suma cerută de acesta.
Aaron Ramsey a evoluat doar 111 minute pentru Juventus în acest sezon, iar Allegri a decis să nu se mai bazeze pe serviciile acestuia. Galezul vrea să bifeze cât mai multe meciuri, deoarece este titular de bază în naționala Țării Galilor, care în martie va avea barajul pentru calificarea la Cupa Mondială din Qatar, împotriva Austriei.
Serie A
Angel Di Maria va mai juca cel puțin un an în Europa! Cu ce mare club negociază argentinianul
14/05/2022 LA 12:22
Serie A
Giorgio Chiellini pleacă de la Juventus la finalul sezonului! Unde poate ajunge italianul
12/05/2022 LA 16:38