Inter a decis să-i rezilieze contractul lui Christian Eriksen în luna ianuarie, conform ultimelor informații din presa italiană. Astfel, danezul va putea semna cu orice club în cazul în care va dori să își continue cariera la nivel profesionist.
Christian Eriksen are contract cu Inter până în 2024, dar danezul nu va mai putea juca vreodată în Italia, ca urmare a problemelor cardiace pe care le-a avut. Astfel, cei de la Inter au decis să-i rezilieze contractul, deși acest lucru va fi destul de costisitor pentru gruparea de pe Meazza.
Eriksen pare dispus să-și continue cariera, iar o dovadă în acest sens este că mijlocașul a început să se antreneze individual. Conform Reuters, danezul le-a cerut celor de la Odense Boldklub permisiunea de a folosi baza de pregătire a clubului pentru antrenamente.
Serie A
Drăgușin a rămas fără antrenor la Sampdoria! Roberto D'Aversa a fost demis
17/01/2022 LA 12:35
Citește și:
"Eriksen ne-a contactat și acum se antrenează singur. Este firesc pentru el, deoarece a jucat aici în tinerețe și locuieșteîn apropiere. Suntem foarte fericiți că îi putem oferi facilități de antrenament.", a declarat un purtător de cuvânt al clubului danez.

Christian Eriksen nu va mai juca în Serie A, chiar în cazul unui aviz favorabil al medicilor lui Inter Milano

Eriksen fost crescut la Odense, dar nu a apucat să debuteze pentru echipa mare a danezilor, ajungând la Ajax Amsterdam în 2008, unde a devenit un jucător exponențial. S-a mutat la Tottenham Hotspur în 2013, jucând în tricoul londonezilor în finala Ligii Campionilor din 2019, iar apoi a semnat cu Inter, în ianuarie 2020.
Astfel, la 173 de zile distanțădupă stop cardiac de la Euro 2020, danezul a efectuat primul antrenament cu mingea.
În curând, probabil, la începutul săptămânii viitoare, Christian Eriksen va fi evaluat și de medicii lui Inter Milano, cu privire la revenirea lui pe teren. Indiferent de rezultat, însă, toată lumea știe deja, Eriksen nu va putea evolua în Italia, precizează Gazzetta dello Sport.
Martin Schoots, agentul danezului, a vorbit despre starea clientului său: "Christian lucrează la recuperarea lui. Când este acasă, poate folosi facilităţile de la Odense. Este un gest grozav din partea fostei sale echipe".
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/12/03/3264935.jpg
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
17/01/2022 LA 09:36
Serie A
Andriy Shevchenko, demis de la Genoa după două luni în care a obținut o singură victorie
15/01/2022 LA 13:54