Pjanic a fost transferat în septembrie 2020 de Barcelona, de la Juventus, pentru 60 de milioane de euro. Mijlocașul bosniac nu a impresionat pe Camp Nou, iar problema legată de plafonul salarial este un motiv în plus pentru ca Barcelona să scape de el. Aproximativ 9 milioane de euro câștigă Pjanic la Barcelona, pe sezon.
Arthur Melo a fost supus unei intervenții chirurgicale, astfel că Massimiliano Allegri are mare nevoie de un înlocuitor. Pjanic are un palmares impresionant în tricoul lui Juventus: 4 titluri de campion al Serie A, 2 Cupe ale Italiei și o Supercupă a Italiei.
Juventus vrea să propună un schimb între galezul Aaron Ramsey și Miralem Pjanic, dar această idee nu le surâde prea mult celor de la Barcelona. Ramsey are un salariu destul de mare la Juve, iar asta i-ar împiedica să reducă plafonul salarial.
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
IERI LA 08:42
În total, Pjanic a adunat la Juventus 178 de meciuri, 22 de goluri și 41 de pase de gol.
GRIEZMANN, APROAPE DE REVENIREA LA ATLETICO MADRID
În ultimele zile s-a vorbit intens în presa din Spania despre un schimb de jucători între Barcelona și Atletico Madrid. Antoine Griezmann și Saul Niguez ar urma să facă rocada, iar ceea ce părea doar o ipoteză cu șanse mici de reușită este pe cale să devină realitate.
Barcelona a plătit 120 de milioane de € pentru Griezmann, dar francezul are un venit foarte mare, iar catalanii sunt obligați să-și reducă urgent bugetul de salarii. De altfel, din acest motiv încă nu au fost înregistrate nici contractele jucătorilor veniți liberi în această vară: Eric Garcia, Kun Aguero și Memphis Depay.
Barcelona a ajuns, se pare, la o înțelegere cu Messi, care va semna curând un nou contract, astfel că bugetul de salarii va fi și mai ridicat, deci plecarea lui Griezmann ar însemna o mare ușurare în acest sens. În plus, Saul este considerat un jucător care poate ajuta echipa, iar salariul său va fi cu siguranță mai mic decât ceea ce primește momentan atacantul francez.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
17/01/2022 LA 09:36
Serie A
Un star de la Juventus s-a răzgândit! A pus punct negocierilor și pleacă gratis la vară
13/01/2022 LA 08:29