Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Miralem Pjanic ar urma să revină la Juventus! Barcelona vrea să scape de el

Razvan Circeag

Actualizat 17/07/2021 la 18:43 GMT+3

Barcelona trebuie să reducă urgent bugetul salarial, iar Miralem Pjanic este unul dintre fotbaliștii de pe lista de plecări. Juventus ar vrea să-l readucă la Torino pe mijlocaș, scrie Gazzetta dello Sport.

Lionel Messi, Miralem Pjanic and Frenkie De Jong

Credit imagine: Getty Images

Pjanic a fost transferat în septembrie 2020 de Barcelona, de la Juventus, pentru 60 de milioane de euro. Mijlocașul bosniac nu a impresionat pe Camp Nou, iar problema legată de plafonul salarial este un motiv în plus pentru ca Barcelona să scape de el. Aproximativ 9 milioane de euro câștigă Pjanic la Barcelona, pe sezon.
Arthur Melo a fost supus unei intervenții chirurgicale, astfel că Massimiliano Allegri are mare nevoie de un înlocuitor. Pjanic are un palmares impresionant în tricoul lui Juventus: 4 titluri de campion al Serie A, 2 Cupe ale Italiei și o Supercupă a Italiei.
Juventus vrea să propună un schimb între galezul Aaron Ramsey și Miralem Pjanic, dar această idee nu le surâde prea mult celor de la Barcelona. Ramsey are un salariu destul de mare la Juve, iar asta i-ar împiedica să reducă plafonul salarial.
În total, Pjanic a adunat la Juventus 178 de meciuri, 22 de goluri și 41 de pase de gol.
GRIEZMANN, APROAPE DE REVENIREA LA ATLETICO MADRID
În ultimele zile s-a vorbit intens în presa din Spania despre un schimb de jucători între Barcelona și Atletico Madrid. Antoine Griezmann și Saul Niguez ar urma să facă rocada, iar ceea ce părea doar o ipoteză cu șanse mici de reușită este pe cale să devină realitate.
Barcelona a plătit 120 de milioane de € pentru Griezmann, dar francezul are un venit foarte mare, iar catalanii sunt obligați să-și reducă urgent bugetul de salarii. De altfel, din acest motiv încă nu au fost înregistrate nici contractele jucătorilor veniți liberi în această vară: Eric Garcia, Kun Aguero și Memphis Depay.
Barcelona a ajuns, se pare, la o înțelegere cu Messi, care va semna curând un nou contract, astfel că bugetul de salarii va fi și mai ridicat, deci plecarea lui Griezmann ar însemna o mare ușurare în acest sens. În plus, Saul este considerat un jucător care poate ajuta echipa, iar salariul său va fi cu siguranță mai mic decât ceea ce primește momentan atacantul francez.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo