De MARIAN URSESCU
Pe un Stadion ”Diego Armando Maradona” arhiplin, la final s-au auzit doar cei 300 de fani veniți de la Firenze. Fiorentina a dat lovitura în derby-ul etapei a 32-a în Serie A.
Nicolas Gonzales a deschis scorul și a stabilit rezultatul la pauză. Dries Mertens a restabilit egalitatea și toată lumea spera la o revenire a favoriților. Numai că, golurile au venit tot în poarta napoletană. Mai întâi francezul Jonathan Kone și apoi Arhur Cabral, care a securizat într-un fel succesul oaspeților.
Fotbal
Cândva adevărate forțe, azi cu șanse mari să retrogradeze! Situația din Top 5 campionate din Europa
IERI LA 13:04
Golul marcat târziu de Victor Osimhen nu a mai contat decât pentru statistici, fiind al 16-lea al sezonului pentru nigerian.

Napoli nu face față presiunii publicului

Visul celor de la Napoli de a câștiga campionatul, după o pauză de 32 de ani, devine acum tot mai greu de înfăptuit. Asta chiar dacă diferențele din fruntea clasamentului, cu Milan și Napoli, rămân mici. Napoli nu face față meciurilor în care joacă sub presiune, pentru un obiectiv major.
Pe teren propriu, înfrângerea cu Fiorentina este a cincea pentru trupa lui Spaletti, asta certificând că favoriții nu pot să obțină rezultate în fața publicului lor grozav.
Milan rămâne lider cu 67 de puncte, urmată de Inter Milano cu 66 și Napoli, tot cu 66, dar napoletanii au un meci mai mult disputat. Milan va juca duminică, de la ora 21:45, la Torino, și în cazul unui succes ar putea să se desprindă.
Liga
Barcelona a început negocierile pentru fundașul dorit de Xavi! Cât ar trebui să o achite catalanii
04/05/2022 LA 11:12
Serie A
Milan s-a impus greu cu Fiorentina și e în continuare lider! Inter a bătut la Udine și ține aproape
01/05/2022 LA 15:10